Zoekresultaten
Resultaat 1 - 6 (van 6)
Chris van Tulleken De voedselfuik
waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.
Non-fictie
Nederlands | 391 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Joël Broekaert De Librije
het recept
Kijkje in de keuken van het bekende Zwolse driesterrenrestaurant, waarbij de Nederlandse culinair journalist (1982) het succes van het restaurant ontleedt aan de hand van gesprekken met eigenaren Jonnie en Thérèse Boer en een blik op beproefde Librije-recepten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | WBOOKS, Zwolle | 2023
Gedrukt boek
Chris van Tulleken De voedselfuik
waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.
Non-fictie
Nederlands | 347 pagina's (ePub2, 4,2 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
E-book
Pierre Pauquay Bierfietsboek België
een verfrissende manier om door België te fietsen
Verzameling van 40 fietstochten langs bierbrouwerijen in België, met beschrijvingen van bezienswaardigheden en eetgelegenheden. Met foto’s en kaarten in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Luster, Antwerpen | 2023
Gedrukt boek
Frans Van Wissen 50 jaar in de Franse keuken
verhalen en recepten vanuit het mooiste ambacht
Non-fictie
Nederlands | 130 pagina's | Herberg Sint Brigida, Noorbeek | 2023
Gedrukt boek
Sofie Vanrafelghem Het groot café boek Belgie
de selectie van de biersommelier
Overzicht van Belgische cafés met de beste bierkaarten. Met aanbevelingen van de Belgische biersommelier, tips voor toeristische attracties en allerlei weetjes over bier en brouwerijen. Met veel kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 799 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek