Zoekresultaten
Resultaat 1 - 9 (van 9)
Esther Klaster | Femke Lampe Groentje?!
groei mee met jouw moestuin
Praktische gids voor het kweken, verzorgen en oogsten van groenten, kruiden en fruit in de eigen moestuin. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 234 pagina's | KNNV Uitgeverij, Zeist | 2024
Gedrukt boek
Ronald Giphart | Jacques Hermus De slager
een pleidooi voor minder vlees en meer slagers
Relaas over de geschiedenis en toekomst van het slagersambacht en pleidooi voor een herwaardering van het vak.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Alma Huisken Tuinlied
een groene symfonie, uit liefde voor de aarde
Informatie en adviezen om duurzaam en klimaatbestendig te tuinieren, met 52 plantaardige recepten. Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 415 pagina's | Uitgeverij Christofoor, Zeist | 2024
Gedrukt boek
Joris Lohman Boter, kaas en havermelk
weet wat je eet voor een betere wereld
Verhandeling over de toekomst van ons eten, waarin rigoureus gebroken wordt met bestaande beelden over landbouw, voeding en gezondheid, met een hoopvol pleidooi voor een duurzamere aanpak in de voedselindustrie. Met zwart-witillustraties.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Joeri Veul Heilig Boontje
het ultieme kookboek over peulvruchten
Verzameling vegetarische recepten met peulvruchten als hoofdingrediënt. Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Zwolle | 2024
Gedrukt boek
Tobias Camman Visvoer
Verzameling visrecepten en schaal- en schelpdierrecepten met ingrediënten van eigen bodem. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 231 pagina's | Blossom Books, [Zeist] | 2024
Gedrukt boek
Ronald Giphart | Jacques Hermus De slager
een pleidooi voor minder vlees en meer slagers
Relaas over de geschiedenis en toekomst van het slagersambacht en pleidooi voor een herwaardering van het vak.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's (ePub2, 24 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
E-book
Emile van der Staak | Mac van Dinther Plant
botanische gastronomie uit de keuken van restaurant De Nieuwe Winkel
Verzameling recepten voor veganistische en duurzame gerechten, met een focus op lokale producten. Met vele kleurenafbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 559 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Jan Dries Gif in uw voeding
E-nummers en hun bijwerkingen
Nederlands | 176 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2024
Gedrukt boek