Zoekresultaten
Resultaat 1 - 6 (van 6)
Ronald Giphart | Jacques Hermus De slager
een pleidooi voor minder vlees en meer slagers
Relaas over de geschiedenis en toekomst van het slagersambacht en pleidooi voor een herwaardering van het vak.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Jonah Freud | Garrelt Verhoeven Het kookboek van Nederland
onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten
Canon van 100 invloedrijke kookboeken en gerechten uit de Nederlandse geschiedenis. Deze canon omvat werken van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot hedendaagse bestsellers. Met afbeeldingen in kleur en zwart-wit.
Non-fictie
Nederlands | 357 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2024
Gedrukt boek
Jeroen Derks Zestig miljoen jaar borrelen
een korte geschiedenis
Verhalende cultuurgeschiedenis van alcoholgebruik, beginnend in de Krijtperiode toen onze voorouders gefermenteerd fruit consumeerden en eindigend met de vraag waarom de mens, ondanks de bekende negatieve effecten van alcohol, nooit meer is gestopt met drinken.
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Boom, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Peter de Jonge Geen cent te veel, hoor
Cultuurgeschiedenis van het Nederlandse margarinemerk Zeeuws Meisje, vanaf het ontstaan in 1894 tot aan vandaag de dag. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 137 pagina's | Het Paard van Troje, Goes | 2024
Gedrukt boek
Ronald Giphart | Jacques Hermus De slager
een pleidooi voor minder vlees en meer slagers
Relaas over de geschiedenis en toekomst van het slagersambacht en pleidooi voor een herwaardering van het vak.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's (ePub2, 24 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
E-book
Regula Ysewijn | Susan Vu The official Bridgerton cookbook
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Random House Worlds, New York | 2024
Gedrukt boek