Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 6 (van 6)

Filteren

  • The Gourmand's lemon

    a collection of stories and recipes

    De citroen in de kunst en recepten.

    Non-fictie

    Engels | 255 pagina's | Taschen, Köln | 2024

    Gedrukt boek

  • Betül Tunç Turkuaz kitchen

    traditional & modern dough recipes for sweet & savoury bakes

    Engels | 281 pagina's | Square Peg, London | 2024

    Gedrukt boek

  • José Andrés | Michael Costa Zaytinya

    delicious Mediterranean dishes from Greece, Turkey, and Lebanon

    "Since Chef José Andrés opened the doors to his restaurant Zaytinya twenty years ago, food lovers have savored his creative adaptations of the classic dishes of Greece, Turkey, and Lebanon. Zaytinya's menu has always showcased the region's extraordinary food traditions while innovating in José's signature style: delicious, surprising, and made for sharing. From crispy fried vegetables and perfectly spiced seafood to tender grilled kebabs and warm, fluffy pita, these recipes are simply irresistible...

    Engels | 353 pagina's | Ecco, an imprint of HarperCollins Publishers, New York | 2024

    Gedrukt boek

  • Fridaus Yussuf Ramadan delights

    South Asian recipes for the Holy Month; revitalize your Iftar and Suhoor tables with traditional South Asian dishes, perfect for Ramadan.

    Non-fictie

    Engels | 232 pagina's | [Bookmundo], [Rotterdam] | 2024

    Gedrukt boek

  • Gareth Whitton | Catherine Way Tarts Anon

    sweet and savoury, tart brilliance

    Non-fictie

    Engels | 207 pagina's | Hardie Grant Books, Berkely, Victoria | 2024

    Gedrukt boek

  • Regula Ysewijn | Susan Vu The official Bridgerton cookbook

    Non-fictie

    Engels | 255 pagina's | Random House Worlds, New York | 2024

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2024
  • Verwijder conserveren
  • Verwijder Engels

Inhoud

  1. Non-fictie4

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten4
  2. Geschiedenis & Politiek1

Auteur

  1. Betül Tunç1
  2. Catherine Way1
  3. Fridaus Yussuf1
  4. Gareth Whitton1
  5. José Andrés1
  6. Michael Costa1
  7. Regula Ysewijn1
  8. Susan Vu1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken