Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 11 (van 11)

Filteren

  • Rudolph van Veen Lekker Hollands

    meer dan 70 recepten van toen en nu

    Verzameling van meer dan zeventig recepten uit de Nederlandse keuken, zoals rode kool met appeltjes, Limburgs zuurvlees en zelfgemaakte kibbeling. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken

    Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Spaanse keuken, met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 494 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2024

    Gedrukt boek

  • Jonah Freud | Garrelt Verhoeven Het kookboek van Nederland

    onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten

    Canon van 100 invloedrijke kookboeken en gerechten uit de Nederlandse geschiedenis. Deze canon omvat werken van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot hedendaagse bestsellers. Met afbeeldingen in kleur en zwart-wit.

    Non-fictie

    Nederlands | 357 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2024

    Gedrukt boek

  • Ingrid Hofstra Het lekkerste uit Zweden

    60 must eat gerechten

    Verzameling recepten uit de Zweedse keuken. Met kleurenafbeeldingen.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2024

    Gedrukt boek

  • Letitia Clark Wilde vijg & venkel

    een jaar in de Italiaanse keuken

    Verzameling recepten uit de Sardinische keuken, met nadruk op het gebruik van seizoensgebonden producten, en persoonlijk getinte verhalen over het dorpsleven op Sardinië. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | 2024

    Gedrukt boek

  • Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken

    Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Spaanse keuken, met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024

    E-book

  • Pasta - 30 receptkaarten

    De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.

    Nederlands | Becht, Haarlem | 2024

    Gedrukt boek

  • BBQ - 30 receptkaarten

    De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.

    Nederlands | Becht, Haarlem | 2024

    Gedrukt boek

  • Audrey Krief Ma petite pâtisserie

    proef Parijs aan je eigen keukentafel

    Verzameling recepten voor traditioneel Frans gebak, zoals vanille-éclairs, madeleines en crème-brûlée. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 174 pagina's | Becht, Haarlem | 2024

    Gedrukt boek

  • Proeven van Italië:

    alles wat je wilt weten over de Italiaanse keuken

    Nederlands | Lannoo, Tielt | 2024

    Gedrukt boek

  • Pasta - 30 receptkaarten

    De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.

    Nederlands | Becht, Haarlem | 2024

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2024
  • Verwijder Keukens
  • Verwijder Europa

Type

  1. Gedrukt boek10
  2. E-book1

Inhoud

  1. Non-fictie7

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten11
    1. Basiskookboeken6
    2. Bakboeken1
    3. Bekende Chefs1
  2. Reizen & Vrije Tijd1
  3. Geschiedenis & Politiek1

Onderwerp: Thema

  1. Zuid-Europa7
  2. Algemene kookkunst en recepten6
  3. Italië5
  4. Koken/eten per ingrediënt4
  5. Gerechten en gangen / maaltijden4
  6. West-Europa3
  7. Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels3
  8. Gerechten en gangen: hoofdgerechten3
  9. Nederland2
  10. Spanje2
  11. Frankrijk1
  12. Île-de-France1
  13. Parijs (departement)1
  14. Parijs (stad)1
  15. Noord-Europa, Scandinavië1
  16. Zweden1
  17. Geschiedenis en archeologie1
  18. Geschiedenis1
  19. Geschiedenis: specifieke gebeurtenissen en onderwerpen1
  20. Sociale en culturele geschiedenis1

Auteur

  1. Raquel Palla Lorden2
  2. Audrey Krief1
  3. Garrelt Verhoeven1
  4. Ingrid Hofstra1
  5. Jonah Freud1
  6. Letitia Clark1
  7. Rudolph van Veen1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken