Zoekresultaten
Resultaat 1 - 9 (van 9)
Emily Leeming Je geniale darmen
alles over je darm-breinconnectie en wat je kunt eten voor een betere stemming en meer energie
Verhandeling over darmgezondheid en de connectie tussen het brein en de darmen. Met een praktisch stappenplan voor een eetpatroon dat meer energie en een betere stemming oplevert.
Non-fictie
Nederlands | 381 pagina's | Boekerij, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Modeste Herwig Theetuin
zelf theeplanten kweken, oogsten en mengen
Theezetten met kruiden uit eigen tuin: informatie over teelt, verwerking en het samenstellen van theemengsels.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Forte Groen, Baarn | 2016
Gedrukt boek
Felix Kreier | Maarten Biezeveld De hamster in je brein
methode voor duurzaam gewichtsverlies
Inzichten over de invloed die je hersenen hebben op je gewicht.
Non-fictie
Nederlands | 210 pagina's | Bertram + de Leeuw Uitgevers, Haarlem | 2020
Gedrukt boek
Susan Aretz Borreltijd
Recepten voor hapjes en drankjes.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | NwA'dam, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Zó zondag
een dag waarop alles kan en niets moet
Informatief vrijetijdsboek voor mensen die de zondag saai vinden.
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | mo'media bv, [Rotterdam] | 2016
Gedrukt boek
Patrick Nugter Brandstof
recepten en verhalen
Verzameling recepten voor eenvoudig te bereiden gerechten en persoonlijke verhalen over brandweerwerk van de Nederlandse chef-kok en brandmeester (1965). Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Uitgeverij Brandt, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Oliver Sievers Baas van de BBQ
Vleesrecepten voor de barbecue met bijpassende sauzen, dips, rubs en bijgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Ronald Hoeben | Harold Hamersma Het culinaire ABC
spoedcursus gastronomisch bluffen op zakformaat
Non-fictie
Nederlands | 124 pagina's | Nw A'dam, [Amsterdam] | 2013
Gedrukt boek
Kantoor Verschoor Boekmakers Chocolade koffie karamel
op en top genot
Ruim 150 recepten met als basisingrediënten chocolade, koffie en/of karamel.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Inmerc, Wormer | 2008
Gedrukt boek