Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 21)

Filteren

  • Jan Paul Schutten | Joris Bijdendijk Het geheim van de tuin

    In 1885 doet de jonge George mee aan een kookwedstrijd. De winnaar wordt chefkok in het nieuwe Rijksmuseum! George krijgt hulp van Isa die alles weet over de museumtuin. Verhaal met weetjes over het Rijksmuseum en over tuinieren en met zestien tuinoogstrecepten. Met illustraties in zwart-wit en fluorescerend groen. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 95 pagina's | Gemeente Amsterdam, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Laura de Grave Amsterdam kookboek

    recepten & verhalen

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Uitgeverij Brandt, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Tessel de Heij | Do de Heij | Eva de Jong Gebrouwen door Vrouwen

    van brouwhobby tot succesvol biermerk

    Advies voor hobbybrouwers die professioneel willen worden, door twee brouwende vrouwen.

    Non-fictie

    Nederlands | 203 pagina's | Boekerij, [Amsterdam] | 2020

    Gedrukt boek

  • Frank Noë Kookboek van Amsterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 80 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018

    Gedrukt boek

  • Michiel van der Eerde BAUT

    8 jaar verhalen, 7 pop-uprestaurants en 100 typische BAUT-gerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 249 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Janny van der Heijden | Willem te Slaa Dineren aan de gracht

    aan tafel bij Van Loon

    Geschiedenis van de diners die in de negentiende eeuw in het woonhuis van de familie Van Loon aan de Amsterdamse Keizersgracht werden gehouden.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2018

    Gedrukt boek

  • Jonah Freud | Cijn Prins Heerlijk Amsterdam

    de favoriete culinaire adressen van Jonah Freud & Cijn Prins

    Non-fictie

    Nederlands | 238 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Paul van Ravestein | Monique Mulder | Jacques Hermus De zure stad

    een biografie van tafelzuur in Amsterdam

    Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het Amsterdamse zuur. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 305 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Tessel de Heij | Do de Heij | Eva de Jong Gebrouwen door Vrouwen

    van brouwhobby tot succesvol biermerk

    Advies voor hobbybrouwers die professioneel willen worden, door twee brouwende vrouwen.

    Non-fictie

    Nederlands | 124 pagina's (ePub2, 33 MB) | Boekerij, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Pim van Schaik | Kees Volkers Ontdek de bieren van Amsterdam

    brouwerijen, biercafés, historie

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's | Stokerkade cultuurhistorische uitgeverij, Amsterdam | 2013

    Gedrukt boek

  • Marjan Ippel | Edwin Florès Ron Blaauw

    mijn Amsterdam

    De chef-kok beschrijft in ultrakorte stukjes zijn favoriete (culinaire) adressen in Amsterdam.

    Non-fictie

    Nederlands | 343 pagina's | Bertram + de Leeuw Uitgevers, Amsterdam | 2013

    Gedrukt boek

  • Polo Chan Nam Kee

    de oesters en andere gerechten

    Recepten van het Chinese restaurant op de Amsterdamse Zeedijk dat landelijk bekend werd door het boek van Kees van Beijnum: De oesters van Nam Kee en de gelijknamige verfilming.

    Non-fictie

    Nederlands | 87 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht [etc.] | 2004

    Gedrukt boek

  • Joop Braakhekke | Ronald Timmermans Le Garage

    vijfentwintig jaar - het instituut

    Jubileumuitgave bij het 25-jarig bestaan van Le Garage, het restaurant van Joop Braakhekke in Amsterdam.

    Non-fictie

    Nederlands | 188 pagina's | Uitgeverij Komma, [Den Haag] | 2015

    Gedrukt boek

  • Famke van Praag | Floor van Praag Shortlist Amsterdam

    restaurants & hun beste groenterecepten

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Caperleaves, [Amsterdam] | 2020

    Gedrukt boek

  • Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Mara Grimm Stadskookboek Amsterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | mo'Media, Rotterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Karen Groeneveld Het BoLo kookboek

    de smaken van Bos en Lommer

    Non-fictie

    Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2017

    Gedrukt boek

  • Famke van Praag Shortlist Amsterdam

    culinaire cafés & recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Caperleaves, [Amsterdam] | 2018

    Gedrukt boek

  • Famke van Praag | Floor van Praag Shortlist Amsterdam

    restaurants & recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Caperleaves, [Amsterdam] | 2016

    Gedrukt boek

  • Rolf van der Woude Geloof in de brouwerij

    opkomst, bloei, ondergang en herrijzenis van De Gekroonde Valk

    De geschiedenis in woord en beeld van bierbrouwerij De Gekroonde Valk te Amsterdam, die o.a. het biermerk Van Vollenhoven voerde, naar de eigenaar die de toen al bestaande brouwerij in 1791 kocht. Rond 1860 kreeg Willem Hovy, een neef van Van Vollenhoven, de leiding. In 1949 kwam de brouwerij in handen van Heineken, maar ging in 1956 failliet. Onder de naam Brouwerij en proeflokaal Poesiat & Kater, werd in 2017 de brouwerij nieuw leven ingeblazen.

    Non-fictie

    Nederlands | 174 pagina's | Stichting De Gekroonde Valk, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1 (actief)
  2. 2
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Amsterdam
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek20
  2. E-book1

Voor

  1. Volwassenen20
  2. Jeugd1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten21
    1. Basiskookboeken3
    2. Keukens3
    3. Drankboeken3
    4. Bekende Chefs1
  2. Geschiedenis & Politiek3
  3. Literatuur & Romans2
  4. Biografie & Waargebeurd2
  5. Economie & Management2
  6. Reizen & Vrije Tijd1

Onderwerp: Jeugd

  1. Natuur & Dieren1
  2. Sport & Vrije tijd1

Auteur

  1. Famke van Praag3
  2. Do de Heij2
  3. Eva de Jong2
  4. Floor van Praag2
  5. Tessel de Heij2
  6. Aurélien Poirot1
  7. Cijn Prins1
  8. Edwin Florès1
  9. Frank Noë1
  10. Jacques Hermus1
  11. Jan Paul Schutten1
  12. Janny van der Heijden1
  13. Jonah Freud1
  14. Joop Braakhekke1
  15. Joris Bijdendijk1
  16. Karen Groeneveld1
  17. Kees Volkers1
  18. Laura de Grave1
  19. Mara Grimm1
  20. Marjan Ippel1
  21. Michiel van der Eerde1
  22. Monique Mulder1
  23. N. Bertollo1
  24. Paul van Ravestein1

Taal

  1. Engels1
  2. Frans1

Jaar

  1. 20221
  2. 20205
  3. 20183
  4. 20172
  5. 20162
  6. 20152
  7. 20132
  8. 20092
  9. 20071
  10. 20041

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken