Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 17 (van 17)

Filteren

  • Stefanie Van Haudenhove | Tom Botte Onze smaken van Zuid-Frankrijk

    de plant-based keuken van Stefanie; la cuisine végétale de Stefanie

    Sfeervolle foto's van een restaurant in Zuid-Frankrijk, aangevuld met recepten op plantaardige basis.

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 150 pagina's | Stichting Kunstboek, [Oostkamp] | 2022

    Gedrukt boek

  • All Belgian beers

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 1568 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2007

    Gedrukt boek

  • Liesbeth Inghelram Sweet Belgium

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 318 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2008

    Gedrukt boek

  • Taal-Ad-Visie All Belgian beers

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 1663 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2015

    Gedrukt boek

  • Tony Dumoulin Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans

    duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 349 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2001

    Gedrukt boek

  • Hanbuckers Auberge Herborist

    De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002

    Gedrukt boek

  • Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Agnes Notte-de Ruyter Eet gezond en naar hartelust

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 127 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2002

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet

    cuisine & art

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes & Jannis Brevet

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Zutphen | 2002

    Gedrukt boek

  • Menu design in Europe

    a visual and culinary history of graphic styles and design, 1800-2000

    Europe's reputation as the center of the culinary world is confirmed with this expansive array of restaurant menus from across the continent. From extravagant bills of fare for royal feasts to delectable mid-century minimalist graphics, the gustatory customs of dozens of European countries are revealed in this encyclopedic design compendium. Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the...

    Non-fictie

    Duits | Engels | Frans | 447 pagina's | Taschen, Köln | 2022

    Gedrukt boek

  • Carnet de cuisine

    Non-fictie

    Frans | 174 pagina's | Lannoo, Tielt, Arnhem | 2007

    Gedrukt boek

  • Li Yu | He Jianghong Zhongguo zi wei

    xi shi chu yi peng chuan cai; Western-style Chinese cuisine; plats sichuannais fusionnant avec la cuisine occidentale

    Non-fictie

    Chinese talen | Engels | Frans | 251 pagina's | Sichuan Publishing House of Science & Technology, Chengdu | 2015

    Gedrukt boek

  • Simone Klabin Food & drink infographics

    Alles over voeding in woord en beeld.

    Non-fictie

    Duits | Engels | Frans | 457 pagina's | Taschen, Köln | 2018

    Gedrukt boek

  • Sophie Tremblais La cuisine en Anjou

    Recepten uit Anjou, met aardappel-, vlees- en visgerechten en wat nagerechten. Met paginagrote foto's in kleur.

    Non-fictie

    Frans | 55 pagina's | Geste éditions, La Crèche | 2016

    Gedrukt boek

  • Isabelle Thareau Cuisine Angevine

    Non-fictie

    Frans | 91 pagina's | Christinne Bonneton, Clermont-Ferrand | 2014

    Gedrukt boek

  • Marie-Claude Bisson La bonne cuisine française

    Non-fictie

    Frans | 859 pagina's | Solar, [Paris] | 2001

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Frans

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten6
  2. Geschiedenis & Politiek1

Auteur

  1. Jannis Brevet2
  2. A. Notte-De Ruyter1
  3. Arnold Hanbuckers1
  4. Aurélien Poirot1
  5. He Jianghong1
  6. Isabelle Thareau1
  7. Li Yu1
  8. Liesbeth Inghelram1
  9. Marie-Claude Bisson1
  10. Simone Klabin1
  11. Sophie Tremblais1
  12. Stefanie Van Haudenhove1
  13. Taal-Ad-Visie1
  14. Tom Botte1
  15. Tony Dumoulin1

Taal

  1. Nederlands10
  2. Engels10
  3. Duits2
  4. Chinese talen1

Jaar

  1. 20222
  2. 20181
  3. 20161
  4. 20151
  5. 20141
  6. 20092
  7. 20081
  8. 20073
  9. 20023
  10. 19871
  11. 19791

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken