Zoekresultaten
Resultaat 1 - 5 (van 5)
Menu design in Europe
a visual and culinary history of graphic styles and design, 1800-2000
Europe's reputation as the center of the culinary world is confirmed with this expansive array of restaurant menus from across the continent. From extravagant bills of fare for royal feasts to delectable mid-century minimalist graphics, the gustatory customs of dozens of European countries are revealed in this encyclopedic design compendium. Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the...
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 447 pagina's | Taschen, Köln | 2022
Gedrukt boek
Marie Lamballe Café Engel
die besten Kuchen und Torten aus dem Traditionscafé
Gebakrecepten zoals die hadden kunnen worden gegeten in het fictieve Café Engel.
Non-fictie
Duits | 180 pagina's | Christian, München | 2022
Gedrukt boek
Barbara Grotkamp-Schepers Bestecke des Jugendstils
Bestandskatalog des Deutschen Klingenmuseums Solingen; inventory catalogue of the Deutsches Klingenmuseum Solingen, Germany
Non-fictie
Duits | Engels | 216 pagina's | Arnoldsche, Stuttgart | 2000
Gedrukt boek
Wolfgang-Otto Bauer Europäisches Besteck-Design
1948-2000; the Bauer design-collection
Non-fictie
Duits | Engels | 207 pagina's | Arnoldsche, Stuttgart | 2007
Gedrukt boek
Rita Mielke Niederrheinische Küche
Rezepte, Bilder und Geschichten aus Großmutters Zeit
Non-fictie
Duits | 95 pagina's | Mercator-Verlag, Duisburg | 1999
Gedrukt boek