Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Elisabeth Scholten | Aicha El Abdi 100 ramadanrecepten
de lekkerste internationale gerechten voor suhoor, iftar, eid en andere momenten
Verzameling internationale recepten voor suhoor, iftar en Eid-el-Fitr, het Suikerfeest. Met gerechten uit de Marokkaanse, Tunesische, Turkse en Libanese keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2025
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Asterisk* De zilveren lepel
Napels en de Amalfikust
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's | Spectrum, [Houten] | 2017
Gedrukt boek
Jeroen Meus Winterkost
75 recepten om een winter lang te genieten
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Angèle, Antwerpen | 2018
Gedrukt boek
Lisa Nieschlag | Lars Wentrup New York kerstmis bakboek
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Snor, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Trine Hahnemann Kopenhagen food
recepten, tradities en verhalen
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book