Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 20)

Filteren

  • Stefanie Van Haudenhove | Tom Botte Onze smaken van Zuid-Frankrijk

    de plant-based keuken van Stefanie; la cuisine végétale de Stefanie

    Sfeervolle foto's van een restaurant in Zuid-Frankrijk, aangevuld met recepten op plantaardige basis.

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 150 pagina's | Stichting Kunstboek, [Oostkamp] | 2022

    Gedrukt boek

  • Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Hanbuckers Auberge Herborist

    De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002

    Gedrukt boek

  • Bruno Laurioux Les livres de cuisine médiévaux

    Frans | 86 pagina's | Brepols, Turnhout | 1997

    Gedrukt boek

  • Agnes Notte-de Ruyter Eet gezond en naar hartelust

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 127 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2002

    Gedrukt boek

  • Tante Marie La véritable cuisine de famille

    comprenant 1.000 recettes et 500 menus; toutes les recettes sont très simples, peu coûteuses et donnent les quantités; les menus (dont beaucoup de maigres) ont des renvois aux pages où sont traités les plats qui les composent

    Frans | 480 pagina's | Taride, Paris | 1921

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet

    cuisine & art

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • La cuisine facile

    150 recettes de cuisine gourmandes, faciles à réaliser

    Frans | 173 pagina's | Éditions Atlas, Issy-les-Moulineaux | 2004

    Gedrukt boek

  • Bernard Loiseau Mes bons petits plats

    faciles et pas chers

    Frans | 219 pagina's | Albin Michel, Paris | 2002

    Gedrukt boek

  • Joël Robuchon Cuisinez comme un grand chef

    Frans | 341 pagina's | TF1 Éditions, Paris | 1997

    Gedrukt boek

  • Françoise Bernard Les recettes faciles de Françoise Bernard

    Frans | 767 pagina's | Hachette, Paris | 1995

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes & Jannis Brevet

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Zutphen | 2002

    Gedrukt boek

  • Carnet de cuisine

    Non-fictie

    Frans | 174 pagina's | Lannoo, Tielt, Arnhem | 2007

    Gedrukt boek

  • Roald Dahl Les nouvelles recettes irrésistibles de Roald Dahl

    Recepten van gerechten zoals pisjlets, buikbabbelaars en blauwe blubbers uit de boeken van Roald Dahl. Met kleurenfoto's en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 9 jaar. Soms zal je de hulp van een oudere nodig hebben.

    Frans | 64 pagina's | Gallimard jeunesse, Paris | 2002

    Gedrukt boek

  • Jeanne Bourin Les recettes de Mathilde Brunel

    cuisine médiévale pour table d'aujourd'hui

    Frans | 247 pagina's | Flammarion, [Parijs] | 1983

    Gedrukt boek

  • Raymond Oliver La cuisine

    sa technique ses secrets

    Frans | 800 pagina's | Bordas | 1965

    Gedrukt boek

  • Henri-Pual Pellaprat L'art culinaire moderne

    Le Pellaprat du XXe siecle

    Frans | 773 pagina's | Editions Rene Kramer, Lausanne | 1964

    Gedrukt boek

  • Mapie de Toulouse-Lautrec Elle cuisine

    menus et recettes

    Frans | 158 pagina's | Librairie Artheme Fayard | 1957

    Gedrukt boek

  • Gilles Pudlowski | Maurice Rougemont Les plus belles tables de France

    Frans | 223 pagina's | Flammarion, Paris | 2011

    Gedrukt boek

  • Marc de Champérard Les quatre saisons des grands chefs

    la grande cuisine pour tous

    Frans | 127 pagina's | Presses Universitaires de France, [Parijs] | 2011

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Kookboeken
  • Verwijder Frans

Inhoud

  1. Non-fictie7

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten6
  2. Geschiedenis & Politiek1

Auteur

  1. Jannis Brevet2
  2. A. Notte-De Ruyter1
  3. Arnold Hanbuckers1
  4. Aurélien Poirot1
  5. Bernard Loiseau1
  6. Bruno Laurioux1
  7. Françoise Bernard1
  8. Gilles Pudlowski1
  9. Henri-Pual Pellaprat1
  10. Jeanne Bourin1
  11. Joël Robuchon1
  12. Mapie de Toulouse-Lautrec1
  13. Marc de Champérard1
  14. Maurice Rougemont1
  15. Raymond Oliver1
  16. Roald Dahl1
  17. Stefanie Van Haudenhove1
  18. Tante Marie1
  19. Tom Botte1

Taal

  1. Nederlands6
  2. Engels4

Jaar

  1. 20221
  2. 20112
  3. 20092
  4. 20071
  5. 20041
  6. 20024
  7. 20011
  8. 19972
  9. 19951
  10. 19831
  11. 19651
  12. 19641
  13. 19571
  14. 19211

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken