Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 21)
Tom Vitale Over de kook
de wereld rond en achter de schermen met Anthony Bourdain
De regisseur en producer van de culinaire reisprogramma's van Anthony Bourdain schetst een beeld van deze Amerikaanse kok en tv-presentator en hoe het was om met hem samen te werken.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Anne Scheepmaker Eten met de Oranjes
een fotokookboek
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2007
Gedrukt boek
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Carrera Culinair, [Amsterdam] | 2012
Gedrukt boek
Tom Vitale Over de kook
de wereld rond en achter de schermen met Anthony Bourdain
Anthony Bourdains vaste producer, Tom Vitale, neemt je in Over de kook in ware Bourdain-stijl mee achter de schermen van ’s werelds meest iconische foodprogamma’s, en de chaos en gekte die bij het draaien in de meest exotische en explosieve landen komt kijken. Vitale laat zien hoe het was om te werken met deze absolute culi-held, die unedited een stuk vertwijfelder en onzekerder was dan op tv. En die uiteindelijk zelfs voor zijn familie, vrienden en collega’s een raadsel bleef. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 42 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Ronald Buitenhuis Hoorn des overvloeds
zeven eeuwen eten & drinken in de kunst
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Waanders, Zwolle | 2002
Gedrukt boek
Sarah Whitlau Dining with the Tsars
breekbare schoonheid uit de Hermitage
Informatie in woord en beeld over serviezen die gebruikt werden aan het Russische tsarenhof.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Museumshop Hermitage Amsterdam, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Wieteke van Dort Aan tafel met Wieteke van Dort
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | De Fontein, Baarn | 2006
Gedrukt boek
Haagse Kunstkring Haags KunstKookboek
de Haagse Kunstkring bereidt bijzondere kunst
Non-fictie
Nederlands | 107 pagina's | Uitgeverij Kontrast, [Oosterbeek] | 2016
Gedrukt boek
Kunsthal Rotterdam Aspergeschalen 1850-1940
collectie Juffermans, Utrecht; functie als versiering, versiering als functie
Overzicht van de collectie aspergeschalen uit de collectie Juffermans, met een aantal aspergerecepten en informatie over aspergeteelt, musea, adressen enz.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | V+K Publishing, Blaricum | 2003
Gedrukt boek
Ellen Scholtens Rotterdam Chinatown
het culinair erfgoed van Katendrecht en Asian Glories
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2025
Gedrukt boek
Caitlin Freeman Moderne kunst desserts
recepten voor taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken
Recepten voor nagerechten, gebaseerd op beroemde kunstwerken.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Terra, Houten | 2014
Gedrukt boek
Marc Bennink Meals that get you laid
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | [TGYL Publishing BV], Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Anne Scheepmaker Koken met liefde
zinnenprikkelende verhalen en recepten
Cultuurhistorische beschouwingen over lustopwekkende voedingsmiddelen, het liefdesleven en huwelijksgebruiken in oude beschavingen, Europese culturen en in China en Japan. Met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Waanders, Zwolle | 2003
Gedrukt boek
Govert Jan Bach | Karen Groeneveld Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Lochem] | 2021
Gedrukt boek
Robert Kranenborg Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico
Gedachten van de Nederlandse chef-kok over zijn vak bij foto-stillevens die grafisch mooi zijn vormgegeven.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | KunstMag, Zutphen | 2006
Gedrukt boek
Holger Niehaus Holger Niehaus
handgemaakt
Non-fictie
Nederlands | 42 pagina's | Van Zoetendaal Publishers, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Daniel Maissan #Sterrenchefs
103 portretten van de culinaire top van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 488 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2011
Gedrukt boek
Katja Gruijters | Ed van Hinte Food design
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Clary Mastenbroek Fairbrook
een Nederlandse lusthof en kunsttempel in Ierland; de geschiedenis, de tuin, de kunst en de recepten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Van Soeren, Amsterdam | 2005
Gedrukt boek