Zoekresultaten
Resultaat 1 - 9 (van 9)
Julia Dürr Waar komt ons eten vandaan?
Heb jij je wel eens afgevraagd waar het eten vandaan komt dat je eet? Groot formaat boek met veel gedetailleerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 35 pagina's | De Eenhoorn, Eke | 2022
Gedrukt boek
Mark Traa Ga je echt stuiteren van suiker?
alles over snoep, ijs en ander lekkers
Wat gebeurt er als je kauwgom doorslikt? Waar is drop eigenlijk van gemaakt? Lees van alles over snoep en andere lekkernijen. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Fontaine Kinderboeken, [Amsterdam] | 2024
Gedrukt boek
Elizabeth Neuenfeldt Van aardappel naar frietjes
Leer alles over hoe friet wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Mathilda Masters Het beste kookboek ter wereld
niet alleen voor kinderen
Verzameling van meer dan 100 recepten, aangevuld met praktische tips en allerlei weetjes over eten. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 10 jaar en ouder.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Marjolein Wennekers Snoep van Joep
Leer alles over snoep! Ontdek wat voor snoep er vroeger was, waarom er zo veel soorten zijn en nog veel meer. Met kleurenillustraties en -foto’s. Samen lezen met teksten op twee niveau's. Vanaf ca. 6,5 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 49 pagina's | Delubas, Drunen | 2023
Gedrukt boek
Elizabeth Neuenfeldt Van melk naar ijsje
Leer alles over hoe ijs wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf 7 jaar.
Fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Rachel Grack Van cacaoboon naar chocola
Leer alles over hoe chocolade wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Aleksandra Mizielińska | Natalia Baranowska De wereld op je bord
smakelijke eetweetjes en 56 recepten /Aleksandra Mizielińska, Daniel Mizieliński, Natalia Baranowska
Waar komen maïs en aardappelen vandaan? Ontdek hoe voedsel is verbonden met de geschiedenis, cultuur en natuur van zo'n twintig landen in de hele wereld. Wat zijn de typische smaken en gerechten? Met uitleg van twee recepten per land. Grote uitgave met talrijke kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021
Gedrukt boek
Sascha Meyer Opvreters & Ko
koken, lezen en knutselen
Maak zelf Knofje Look of Ober Sien van groente of fruit. Zeven 'knutsels' met een voorleesverhaal en enkele recepten. Met kleurenfoto's van de knutsels. Onder begeleiding vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's | Rubinstein, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek