Zoekresultaten
Resultaat 1 - 4 (van 4)
Jan Paul Schutten Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden
Welk gerecht is het waard om voor te sterven? Waarom doen de Britten azijn over hun friet? Lees de gekste dingen over wat je dagelijks eet: van cola tot hagelslag, van patat tot andijvie. Met grappige zwart-wittekeningen met bruin en oranje. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 135 pagina's | Gottmer, Haarlem | 2018
Gedrukt boek
Marij M. Sloothaak Op kook avontuur! Met Jonnie en Thérèse Boer
een culinair kinderkook- en leesboek met recepten van Jonnie Boer
Chef-kok Jonnie Boer bereidt samen met zijn gezin een maaltijd voor. Verhaal wordt afgewisseld met twaalf recepten, kook- en eetweetjes en uitleg over gezond eten. Met grappige kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, recepten vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 97 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2013
Gedrukt boek
Mark Kurlansky Zo zit het met zout
Prentvertelling, waarin informatie wordt gegeven over de geschiedenis, de betekenis, de winning van en de handel in zout. Met kaartjes en veel, ook paginagrote, waterverfillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Gottmer, Haarlem | 2007
Gedrukt boek
Timo Waarsenburg Heerlijk Haags
of de geschiedenis van het Haagsche Hopje
De geschiedenis van het Haagse Hopje wordt op speelse wijze verteld in gedichtjes van vier regels. Keerdruk met Engelstalige versie. Met paginagrote, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Engels | Nederlands | 16 pagina's | De Nieuwe Haagsche & De Companje, [Rijswijk zh] | 2014
Gedrukt boek