Zoekresultaten
Resultaat 1 - 15 (van 15)
Tom Vitale Over de kook
de wereld rond en achter de schermen met Anthony Bourdain
De regisseur en producer van de culinaire reisprogramma's van Anthony Bourdain schetst een beeld van deze Amerikaanse kok en tv-presentator en hoe het was om met hem samen te werken.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Carrera Culinair, [Amsterdam] | 2012
Gedrukt boek
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 42 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Tryntsje Nauta Oranjekoek
Non-fictie
Engels | Nederlands | Westerlauwers Fries | 201 pagina's | Bornmeer, Gorredijk | 2014
Gedrukt boek
Heleen Peeters Horse
In thematische hoofdstukken wordt het thema 'paard' behandeld in Engelstalige tekst en vooral in beeld, waarbij er niet alleen aandacht is voor het paard als hulpdier voor boeren en als rijdier, maar ook voor de verwerking tot voedsel.
Non-fictie
Engels | Nederlands | 208 pagina's | The Eriskay Connection, [Breda] | 2020
Gedrukt boek
Joris Bijdendijk | Sarah Whitlau Joris Bijdendijk
Dining with the Tsars
Eigentijdse recepten geinspireerd door de eetgewoonten uit de tsarentijd.
Non-fictie
Nederlands | 23 pagina's | Museumshop Hermitage Amsterdam, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Anne Scheepmaker Koken met liefde
zinnenprikkelende verhalen en recepten
Cultuurhistorische beschouwingen over lustopwekkende voedingsmiddelen, het liefdesleven en huwelijksgebruiken in oude beschavingen, Europese culturen en in China en Japan. Met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Waanders, Zwolle | 2003
Gedrukt boek
Caitlin Freeman Moderne kunst desserts
recepten voor taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken
Recepten voor nagerechten, gebaseerd op beroemde kunstwerken.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Terra, Houten | 2014
Gedrukt boek
Kunsthal Rotterdam Rookgordijnen
roken in de kunsten; van olieverf tot celluloid
Kleine kunstgeschiedenis van het roken, verschenen ter gelegenheid van de gelijknamige expositie.
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Ludion, Amsterdam [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Robert Kranenborg Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico
Gedachten van de Nederlandse chef-kok over zijn vak bij foto-stillevens die grafisch mooi zijn vormgegeven.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | KunstMag, Zutphen | 2006
Gedrukt boek
Eric Bos Abs!nthe, het grote kwaad
de groene fee als inspiratiebron van de kunsten
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Boekwerk & partners, Groningen | 2016
Gedrukt boek
Govert Jan Bach | Karen Groeneveld Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Lochem] | 2021
Gedrukt boek
Gordon Ramsay De autobiografie
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's | Vip, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Daniel Maissan #Sterrenchefs
103 portretten van de culinaire top van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 488 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2011
Gedrukt boek
Anthony Bourdain World travel
an irreverent guide
De verhalen van de reizen die Bourdain maakte met vele culinaire belevenissen, beschrijvingen van hotels, restaurants, winkels en markten en manieren van vervoer.
Non-fictie
Engels | 471 pagina's | Bloomsbury Publishing, London | 2024
Gedrukt boek