Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 14 (van 14)

Filteren

  • Barbara Haverkamp Wijnroutes Nederland & België

    ontdek de mooiste wijnstreken van de Lage Landen

    Dertien wijnroutes in Nederland en België en heel veel achtergrondinformatie over ontstaansgeschiedenis, gebruikte druivenrassen, grondsoort, soorten wijnen en andere wetenswaardigheden.

    Non-fictie

    Nederlands | 199 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021

    Gedrukt boek

  • Joël Broekaert Proefles

    alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami

    Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.

    Non-fictie

    Nederlands | 216 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Bertil Fredholm Koffiekunde

    wat de wetenschap ons vertelt over dit geliefde drankje

    Verhandeling over de geschiedenis van koffie, de chemie van cafeïne en de effecten op het lichaam.

    Non-fictie

    Nederlands | 299 pagina's | Veen Media, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Joël Broekaert Proefles

    alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami

    Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jeroen Thijssen Smaak

    waarom we proeven wat we proeven

    Cultuurhistorisch getinte beschrijving van de menselijke smaakzin en de fysiologische en psychologische processen die daarmee zijn verbonden.

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub2, 1,6 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Jeroen Thijssen Smaak

    waarom we proeven wat we proeven

    Cultuurhistorisch getinte beschrijving van de menselijke smaakzin en de fysiologische en psychologische processen die daarmee zijn verbonden.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Nieuw Amsterdam Uitgevers, [Amsterdam] | 2016

    Gedrukt boek

  • Wendy Sweetser 500 cocktails

    heerlijke recepten met allerlei sterkedranken, likeuren, mengdranken en versiering

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Veltman, Utrecht | 2008

    Gedrukt boek

  • Jeroen Derks De illusie van drank

    een prikkelend perspectief op proeven

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Elikser Uitgeverij, Leeuwarden | 2019

    Gedrukt boek

  • G.J.A. Ridderbos Levensmiddelenhygiëne

    de microbiologische aspecten

    Nederlands | 328 pagina's | BSL, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • Kathleen Malfroy Meer dan veilig voedsel

    verhoog je impact als kwaliteitsmanager

    Nederlands | 268 pagina's | Lannoo Campus, Tielt | 2019

    Gedrukt boek

  • Stuart Farrimond The@Science of Spice

    understand flavour connections and revolutionize your cooking

    Engels | 224 pagina's | 2018

    Gedrukt boek

  • Harold McGee On food and cooking

    the science and lore of the kitchen

    Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004

    Gedrukt boek

  • J. Kenji López-Alt The food lab

    better home cooking through science

    Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015

    Gedrukt boek

  • Nigel Slater Greenfeast

    autumn, winter

    Non-fictie

    Engels | 302 pagina's | 4th Estate, London | 2019

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Technologie & Wetenschap

Type

  1. Gedrukt boek12
  2. E-book2

Inhoud

  1. Non-fictie9

Onderwerp: Volwassenen

  1. Technologie & Wetenschap14
    1. Natuurkunde & Scheikunde6
    2. Technologie5
    3. Populaire wetenschap3
    4. Informatica1
  2. Koken & Eten12
  3. Gezin & Gezondheid2
  4. Mens & Maatschappij2
  5. Literatuur & Romans2
  6. Biografie & Waargebeurd2
  7. Reizen & Vrije Tijd1

Auteur

  1. Jeroen Thijssen2
  2. Joël Broekaert2
  3. Barbara Haverkamp1
  4. Bertil Fredholm1
  5. G.J.A. Ridderbos1
  6. Harold McGee1
  7. J. Kenji López-Alt1
  8. Jeroen Derks1
  9. Kathleen Malfroy1
  10. Nigel Slater1
  11. Stuart Farrimond1
  12. Wendy Sweetser1

Taal

  1. Nederlands10
  2. Engels4

Jaar

  1. 20223
  2. 20211
  3. 20193
  4. 20182
  5. 20162
  6. 20151
  7. 20081
  8. 19841

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken