Zoekresultaten
Resultaat 1 - 14 (van 14)
Barbara Haverkamp Wijnroutes Nederland & België
ontdek de mooiste wijnstreken van de Lage Landen
Dertien wijnroutes in Nederland en België en heel veel achtergrondinformatie over ontstaansgeschiedenis, gebruikte druivenrassen, grondsoort, soorten wijnen en andere wetenswaardigheden.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.
Non-fictie
Nederlands | 216 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Bertil Fredholm Koffiekunde
wat de wetenschap ons vertelt over dit geliefde drankje
Verhandeling over de geschiedenis van koffie, de chemie van cafeïne en de effecten op het lichaam.
Non-fictie
Nederlands | 299 pagina's | Veen Media, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022
E-book
Jeroen Thijssen Smaak
waarom we proeven wat we proeven
Cultuurhistorisch getinte beschrijving van de menselijke smaakzin en de fysiologische en psychologische processen die daarmee zijn verbonden.
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub2, 1,6 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2016
E-book
Jeroen Thijssen Smaak
waarom we proeven wat we proeven
Cultuurhistorisch getinte beschrijving van de menselijke smaakzin en de fysiologische en psychologische processen die daarmee zijn verbonden.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Nieuw Amsterdam Uitgevers, [Amsterdam] | 2016
Gedrukt boek
Wendy Sweetser 500 cocktails
heerlijke recepten met allerlei sterkedranken, likeuren, mengdranken en versiering
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman, Utrecht | 2008
Gedrukt boek
Jeroen Derks De illusie van drank
een prikkelend perspectief op proeven
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Elikser Uitgeverij, Leeuwarden | 2019
Gedrukt boek
G.J.A. Ridderbos Levensmiddelenhygiëne
de microbiologische aspecten
Nederlands | 328 pagina's | BSL, Houten | 2018
Gedrukt boek
Kathleen Malfroy Meer dan veilig voedsel
verhoog je impact als kwaliteitsmanager
Nederlands | 268 pagina's | Lannoo Campus, Tielt | 2019
Gedrukt boek
Stuart Farrimond The@Science of Spice
understand flavour connections and revolutionize your cooking
Engels | 224 pagina's | 2018
Gedrukt boek
Harold McGee On food and cooking
the science and lore of the kitchen
Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek
Nigel Slater Greenfeast
autumn, winter
Non-fictie
Engels | 302 pagina's | 4th Estate, London | 2019
Gedrukt boek