Zoekresultaten
Resultaat 1 - 13 (van 13)
Yvette van Boven Van Bovens leftovers
ruim 200 oermakkelijke recepten om verspillingsvrij het jaar door te koken
Non-fictie
Nederlands | 431 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Lisa Steltenpool Vegan vibes
het meest complete boek over hoe plantaardig eten je leven én de wereld verbetert
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Lev., Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Florence-Léa Siry Zero waste koken
geen restjes - heerlijk eten
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Tom Hunt Goed eten
heerlijke recepten die beter zijn voor jou en de wereld
Recepten voor gerechten die passen bij een duurzaam eetpatroon.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Kyra de Vreeze Homegrown.
60 recepten en ideeën voor een lokaal, vitaal en zelfvoorzienend leven
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Becky Alexander De groene lunchbox
(h)eerlijke recepten die goed zijn voor jou en de aarde
Kookboek met zestig eenvoudige en verrassende vegetarische en veganistische lunchrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Laurence King Publishing, London | 2022
Gedrukt boek
Pierre Wind De ecokeuken van Wind
handboek voor duurzaam koken
Non-fictie
Nederlands | 245 pagina's | B+L, [Haarlem] | 2020
Gedrukt boek
Vitataal Flexitarisch koken
groentegerechten - kies zelf vis, kip, vlees of plantaardige eiwitten
Handvatten om bewuster om te gaan met de keus die er is om eiwitten aan je maaltijd toe te voegen. En dat hoeven dus niet altijd dierlijke eiwitten te zijn. De basis is altijd plantaardig en veel seizoensgebonden.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2020
Gedrukt boek
Licia Cagnoni Eat it all
Uitgekiend koken zonder verspilling
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2020
Gedrukt boek
Dan Saladino Eten tot het op is
's werelds meest zeldzame voedselsoorten en waarom ze niet verloren mogen gaan
Verkenning van bedreigde voedselproducten van over de hele wereld, met aandacht voor o.a. de menselijke (migratie)geschiedenis, bedreigde planten en dieren en het grote belang van biodiversiteit. Met illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 460 pagina's | Mazirel Pers, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Dirk-Jan Verdonk De ontplofte kip
de paradoxale geschiedenis van het meest gegeten dier
Waaraan herkennen archeologen over duizenden jaren de aardlaag van onze tijd? Het ongemakkelijke antwoord: de fossiele resten van de vleeskip. Binnen één mensenleven is de moderne vleeskip uitgegroeid tot het meest gegeten dier. Reclames doen voorkomen dat kip veelzijdig en gezond is, maar de geschiedenis geeft een heel ander beeld: de snel gestegen productie en consumptie van kippenvlees trekt een zware wissel op de gezondheid van mens, dier en milieu. In De ontplofte kip laat Dirk-Jan Verdonk...
Non-fictie
Nederlands | 392 pagina's (ePub2, 4,5 MB) | Mazirel Pers, Zutphen | 2023
E-book
Johan Rockström | Victoria Bignet | Malin Landqvist Eet goed
60 heerlijke recepten met gezonde, duurzame ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Karin Rietmeijer Peace, love & vegan food
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Ykenblad Uitgevers, [Roosendaal] | 2021
Gedrukt boek