Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Wiemer Renkema Denken als Gordon Ramsay
Lessen van de Britse chef-kok en ondernemer betreffende management en ondernemerschap.
Non-fictie
Nederlands | 163 pagina's | Haystack, [Zaltbommel] | 2019
Gedrukt boek
Wim Aarts Werken met HACCP
Handleiding voor de implementatie en toepassing van een systeem voor de bewaking van hygiëne en kwaliteit in de voedingsindustrie.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kluwer, Deventer | 2002
Gedrukt boek
Veerle Bakker Gevaren voor de Voedselveiligheid
alles over de ernst van gevaren
Nederlands | 106 pagina's | Précon Consulting Group B.V., [Bunnik] | 2019
Gedrukt boek
Wilbert Schreurs Alles kip & ei?
60 jaar collectieve reclame & culinaire trends
Non-fictie
Nederlands | 162 pagina's | Caplan Publishing, [Arnhem] | 2015
Gedrukt boek
Emiel Peters Levensmiddelenmarketing
food for you
Studieboek voor hbo studenten van retail- of commerciële opleidingen.
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's | Noordhoff Uitgevers, Groningen | 2014
Gedrukt boek
Paul Newman Schaamteloos plezier
het opmerkelijke zakenavontuur van twee amateurs
Persoonlijk verhaal van de Amerikaanse acteur Paul Newman, die samen met een bevriende jurist zonder enige voorkennis of opleiding een onderneming opzette voor het produceren van saladedressings.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Forum, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Joke Gossé Tasty stories
legendary food brands and their typefaces
Typografie en logo's van grote handelsmerken in de voedingsmiddelenindustrie.
Non-fictie
Engels | 135 pagina's | Luster, Antwerp | 2014
Gedrukt boek