Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 66)
Debbie de Jong | Gijsje van Bentum Debbie
lef, liefde en levenslust in haar Spaanse B&B
Persoonlijk verhaal van de deelnemer aan het tv-programma B&B vol liefde, met nadruk op haar leven en B&B’s in Spanje. Bevat ook recepten, stylingtips, en aanbevelingen voor horecagelegenheden aan de Costa Brava. Met veel kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Liesbet Slegers De kok en de bakker
Kom erachter wat een kok en een bakker allemaal doen. Ze werken allebei hard om eten klaar te maken. Prentvertelling met schilderingen in vrolijke kleuren over het werk van een kok en een bakker. Vanaf ca. 4 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 60 pagina's | Clavis, [Amsterdam] | 2024
Gedrukt boek
Chris van Tulleken De voedselfuik
waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.
Non-fictie
Nederlands | 391 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt Andere kost
een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem.
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Joris Lohman Boter, kaas en havermelk
weet wat je eet voor een betere wereld
Verhandeling over de toekomst van ons eten, waarin rigoureus gebroken wordt met bestaande beelden over landbouw, voeding en gezondheid, met een hoopvol pleidooi voor een duurzamere aanpak in de voedselindustrie. Met zwart-witillustraties.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Guido Derksen Het grote Nederlandse bierwandelboek
Non-fictie
Nederlands | 332 pagina's | ANWB, Den Haag | 2021
Gedrukt boek
Tim Spector Ingelepeld
waarom maar weinig klopt van wat ons over voeding is verteld
Kritische beschouwingen over gezondheidsmythes op het gebied van eten en drinken.
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Uitgeverij Nieuwezijds, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Amanda Rijff Innerlijke schoonheid
lifestyle, voeding en flawless visagie
In 'Innerlijke schoonheid' vertelt make-upartist Amanda Rijff je alles over de juiste voeding en leefstijl voor een stralende huid. Inclusief inspirerende make-uptips voor de ultieme flawless look. Make-upartist Amanda Rijff laat je in 'Innerlijke schoonheid' zien hoe je zowel vanbinnen als vanbuiten kan stralen! Het krijgen en behouden van een mooie huid bestaat niet alleen uit goede reiniging en veelbelovende crèmes, maar ook uit de juiste voeding, suppletie, sport en leefstijl. Dit boek staat...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Anita Šumer Passie voor desem
recepten voor heerlijk gezond brood en gebak
Non-fictie
Nederlands | 266 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020
Gedrukt boek
Barbara Haverkamp Wijnroutes Nederland & België
ontdek de mooiste wijnstreken van de Lage Landen
Dertien wijnroutes in Nederland en België en heel veel achtergrondinformatie over ontstaansgeschiedenis, gebruikte druivenrassen, grondsoort, soorten wijnen en andere wetenswaardigheden.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Marlou Jacobs | Godfried van Loo De bierfietsgids van Nederland
30 fietsroutes langs brouwerijen
Dertig fietsroutes langs bijzondere bierbrouwerijen in Nederland. Met kaarten en foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | REiSREPORT, [Ede] | 2022
Gedrukt boek
Guido Derksen Het Zuid-Nederlandse bierwandelboek
Vijftien bierwandelroutes door Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | ANWB, Den Haag | 2022
Gedrukt boek
Wijnroutes
ontdek de mooiste wijnstreken ter wereld
Overzicht van 52 routes door de interessantste wijnstreken ter wereld, met aandacht voor lokale wijnhuizen en logeeradressen voor een weekend weg. Met kleurenfoto’s en -kaarten.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Michael Moss Zout, suiker, vet
hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt
Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen.
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2013
Gedrukt boek
Een woord, een beeld It could only be Heineken
100 voorwerpen, verhalen
Geschiedenis vanaf de oorsprong in 1864 van de bierfirma Heineken aan de hand van honderd voorwerpen en afbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | WBOOKS, Zwolle | 2020
Gedrukt boek
Wouter Cornet Het Chili-dieet
Bespreking van de succesvolle aanpak van overgewicht in Chili, waar politicus Guido Girardi erin slaagde om de ongezonde voedingsindustrie aan banden te leggen. Met achtergrondinformatie over de psychologische processen die kunnen bijdragen aan gewichtsverlies.
Non-fictie
Nederlands | 182 pagina's | Bot Uitgevers, [Voorschoten] | 2025
Gedrukt boek
Tessel de Heij | Do de Heij | Eva de Jong Gebrouwen door Vrouwen
van brouwhobby tot succesvol biermerk
Advies voor hobbybrouwers die professioneel willen worden, door twee brouwende vrouwen.
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Boekerij, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Jörg Zipprick | Will Jansen De supermarktleugen
boerenbedrog en verkooptrucs
Analyse van de verleidingsmechanismen in de supermarkten, waardoor consumenten meer kopen dan ze nodig hebben of van plan waren.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Bouillon! Uitgeverij, [Bilthoven] | 2014
Gedrukt boek
Jutta Borms Na de crash
een arts over de holistische aanpak van haar eigen burn-out
Non-fictie
Nederlands | 206 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2020
Gedrukt boek
Josh Niland De hele vis, het kookboek
een nieuwe visie op koken en eten
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020
Gedrukt boek