Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 6 (van 6)

Filteren

  • Giles Yeo Waarom calorieën niet tellen

    de wetenschap achter afvallen

    Wetenschappelijk onderbouwde uiteenzetting over hoe het tellen van calorieën een minder belangrijke rol speelt bij afvallen dan over het algemeen wordt aangenomen, met aandacht voor factoren die bijdragen aan het samenstellen van een gepast voedingspatroon.

    Non-fictie

    Nederlands | 267 pagina's | Veen Media, Amsterdam | 2023

    Gedrukt boek

  • Joël Broekaert Proefles

    alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami

    Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.

    Non-fictie

    Nederlands | 216 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Harold McGee De geuren van de wereld

    de ultieme gids voor alles wat we kunnen ruiken

    Wetenschappelijk overzicht over geuren, hun herkomst en wat ze als gevolg hebben.

    Non-fictie

    Nederlands | 624 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2021

    Gedrukt boek

  • Joël Broekaert Proefles

    alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami

    Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jeroen Thijssen Smaak

    waarom we proeven wat we proeven

    Cultuurhistorisch getinte beschrijving van de menselijke smaakzin en de fysiologische en psychologische processen die daarmee zijn verbonden.

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub2, 1,6 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Jeroen Thijssen Smaak

    waarom we proeven wat we proeven

    Cultuurhistorisch getinte beschrijving van de menselijke smaakzin en de fysiologische en psychologische processen die daarmee zijn verbonden.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Nieuw Amsterdam Uitgevers, [Amsterdam] | 2016

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder natuurkunde
  • Verwijder Koken & Eten
  • Verwijder Nederlands

Type

  1. Gedrukt boek4
  2. E-book2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Technologie & Wetenschap6
  2. Literatuur & Romans2
  3. Biografie & Waargebeurd2
  4. Gezin & Gezondheid1

Auteur

  1. Jeroen Thijssen2
  2. Joël Broekaert2
  3. Giles Yeo1
  4. Harold McGee1

Jaar

  1. 20222
  2. 20211
  3. 20201
  4. 20162

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken