Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 64)
Jamie Oliver Veg
Relatief simpele gerechten voor een smaakvolle maaltijd zonder vlees met groenten in de hoofdrol voor vega’s en flexitariërs.
Non-fictie
Engels | 309 pagina's | Michael Joseph, an imprint of Penguin Books, UK | 2019
Gedrukt boek
Francis van Arkel De Nederlandse keuken
traditionele Nederlandse recepten; traditional recipes from the Netherlands
Non-fictie
Engels | Nederlands | 96 pagina's | Veltman, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Stephanie Burgis The girl with the dragon heart
Silke (13) is wees en werkt in een chocoladewinkel. Haar beste vriendin is Avonturine, een draakje dat door chocolade te eten verandert in een meisje. Als Silke wordt ingehuurd door de kroonprinses om de geheimzinnige, vijandige elven te bespioneren, komt ze hopeloos in de problemen. Vanaf ca. 10 jaar.
Fictie
Engels | 281 pagina's | Bloomsbury Children's Books, London | 2018
Gedrukt boek
Joanna Farrow The official Harry Potter baking book
Bak je mee? Kies bijvoorbeeld voor Harry's verjaardagstaart, pompoentaartjes of huiself-cupcakes. Dit boek bevat 22 hartige en 21 zoete recepten uit de magische wereld van Harry Potter. Vanaf ca. 8 t/m 18 jaar.
Non-fictie
Engels | 127 pagina's | Scholastic Children's Books, London | 2021
Gedrukt boek
Yotam Ottolenghi | Tara Wigley | Esme Howarth Simple
Non-fictie
Engels | 308 pagina's | Ebury Press, London | 2018
Gedrukt boek
Yotam Ottolenghi | Ixta Belfrage Flavour
Non-fictie
Engels | 317 pagina's | Ebury Press, London | 2020
Gedrukt boek
Jamie Oliver | James Verity 7 ways
Non-fictie
Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, an imprint of Penguin Books, UK | 2020
Gedrukt boek
Noor Murad | Yotam Ottolenghi Shelf love
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Ebury Press, London | 2021
Gedrukt boek
Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas Amsterdam
plant to plate
In the centre of Amsterdam lies a unique oasis: Restaurant De Kas. The most famous vegetable restaurant in The Netherlands is one of the world’s first farm-to-table restaurants and welcomes guests from all over the world. Since 2017 chefs Jos Timmer and Wim de Beer have been serving beautiful produce grown in their Amsterdam greenhouse and their gardens in De Beemster. Take a look behind the scenes of Restaurant De Kas and get inspired by over 80 recipes putting vegetables in the spotlight. 'Fresh,...
Non-fictie
Engels | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Marijke Sterk Deliciously Dutch
Non-fictie
Engels | Nederlands | 104 pagina's | Terra, Arnhem | 2008
Gedrukt boek
Willem Hiele Zeevuur
Inspiratiebron voor de gastronomische keuken die vooral geënt is op de Noordzee en op de levensvisie van een Vlaams echtpaar met een restaurant in Koksijde (BE) met een Michelinster.
Non-fictie
Engels | Nederlands | 237 pagina's | Kannibaal, [Lichtervelde] | 2019
Gedrukt boek
Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet
cuisine & art
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
The Gourmand's lemon
a collection of stories and recipes
De citroen in de kunst en recepten.
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Taschen, Köln | 2024
Gedrukt boek
Donna Hay One pan perfect
fresh, fast, no-fuss, deliciousness
Non-fictie
Engels | 270 pagina's | Fourth Estate, Sydney, NSW | 2021
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange | Ingmar Niezen | Chantel Veer Dutch cooking today
Recepten uit de Nederlandse keuken.
Non-fictie
Engels | 125 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Vivien de Laak My world of cooking
Non-fictie
Engels | Nederlands | 253 pagina's | Vivienne Studio, Tricht | 2016
Gedrukt boek
Breandán Kearney Hidden beers of Belgium
Overzicht van 24 Belgische bieren die meer aandacht verdienen.
Non-fictie
Engels | 239 pagina's | Luster, Antwerp | 2024
Gedrukt boek
Amélie Vincent | Léa Teuscher Signature dishes.
50 chefs share their secret recipes
Vijftig chef-koks vertellen over hun geheime recepten.
Non-fictie
Engels | 247 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Fridaus Yussuf Ramadan delights
South Asian recipes for the Holy Month; revitalize your Iftar and Suhoor tables with traditional South Asian dishes, perfect for Ramadan.
Non-fictie
Engels | 232 pagina's | [Bookmundo], [Rotterdam] | 2024
Gedrukt boek