Zoekresultaten
Resultaat 1 - 8 (van 8)
Marijke Timmerman The true size of food
about our absurd ways with food
Rijk geïllustreerd boek waarin de auteur en ontwerper op een visuele manier kijkt naar hoe wij met voedsel omgaan.
Non-fictie
Engels | 151 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Katja Gruijters | Ed van Hinte Food design
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Harold McGee On food and cooking
the science and lore of the kitchen
Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004
Gedrukt boek
Ed Winters This is vegan propaganda
and other lies the meat industry tells you
Non-fictie
Engels | 313 pagina's | Vermillion, London | 2022
Gedrukt boek
Merijn Schoeber My shredded lifestyle
Non-fictie
Engels | 136 pagina's | 365Publisherz, [Maastricht] | 2017
Gedrukt boek
Rami Abrams | Vicky Abrams Keto diet for dummies®
Non-fictie
Engels | 350 pagina's | Hoboken, New Jesey, John Wiley & Sons, Inc. | 2019
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie cooks Italy
Non-fictie
Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018
Gedrukt boek