Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 18 (van 18)

Filteren

  • Jamie Oliver Veg

    Relatief simpele gerechten voor een smaakvolle maaltijd zonder vlees met groenten in de hoofdrol voor vega’s en flexitariërs.

    Non-fictie

    Engels | 309 pagina's | Michael Joseph, an imprint of Penguin Books, UK | 2019

    Gedrukt boek

  • Yotam Ottolenghi | Tara Wigley | Esme Howarth Simple

    Non-fictie

    Engels | 308 pagina's | Ebury Press, London | 2018

    Gedrukt boek

  • Yotam Ottolenghi | Ixta Belfrage Flavour

    Non-fictie

    Engels | 317 pagina's | Ebury Press, London | 2020

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver | James Verity 7 ways

    Non-fictie

    Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, an imprint of Penguin Books, UK | 2020

    Gedrukt boek

  • Noor Murad | Yotam Ottolenghi Shelf love

    Non-fictie

    Engels | 255 pagina's | Ebury Press, London | 2021

    Gedrukt boek

  • Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas Amsterdam

    plant to plate

    In the centre of Amsterdam lies a unique oasis: Restaurant De Kas. The most famous vegetable restaurant in The Netherlands is one of the world’s first farm-to-table restaurants and welcomes guests from all over the world. Since 2017 chefs Jos Timmer and Wim de Beer have been serving beautiful produce grown in their Amsterdam greenhouse and their gardens in De Beemster. Take a look behind the scenes of Restaurant De Kas and get inspired by over 80 recipes putting vegetables in the spotlight. 'Fresh,...

    Non-fictie

    Engels | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Jamie Oliver Together

    Non-fictie

    Engels | 357 pagina's | Michael Joseph, UK | 2021

    Gedrukt boek

  • Nigella Lawson At my table

    a celebration of home cooking

    Non-fictie

    Engels | 288 pagina's | Chatto & Windus, London | 2017

    Gedrukt boek

  • Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas

    plant to plate

    Engels | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • J. Kenji López-Alt The food lab

    better home cooking through science

    Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015

    Gedrukt boek

  • Corey Lee Benu

    Recepten van de van oorsprong Koreaanse chefkok die in San Francisco restaurant Benu runt.

    Engels | 244 pagina's | Phaidon, London | 2015

    Gedrukt boek

  • Sophie Ellis-Bextor | Richard Jones Love food family

    recipes from the kitchen disco

    Non-fictie

    Engels | 222 pagina's | Hamlyn, London | 2022

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver Jamie's friday night feast

    cookbook

    Non-fictie

    Engels | 252 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, [London] | 2018

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver Jamie cooks Italy

    Non-fictie

    Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver | James Verity 5 Ingredients

    Quick & easy food

    Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, part of Penguin Random House group of companies, London | 2017

    Gedrukt boek

  • Theresa Carle - Sanders Outlander Kitchen

    the official Outlander Companion cookbook

    Engels | 334 pagina's | Delacorte Press, New York | 2016

    Gedrukt boek

  • Yotam Ottolenghi Jerusalem

    Engels | 318 pagina's | Ebury Press | 2012

    Gedrukt boek

  • Russell Norman Polpo

    a Venetian cookbook (of sorts)

    Recepten voor kleine hapjes, gevolgd door recepten voor brood, vis, vlees, groente, nagerechten en (klassieke) drankjes, waarvoor Russel Norman van restaurant Polpo in Londen, werd geïnspireerd tijdens zijn vele bezoeken aan bars en eethuisjes in Venetië.

    Engels | 319 pagina's | Bloomsbury, London, New Delhi, New York, Sydney | 2012

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Bekende Chefs
  • Verwijder Engels

Type

  1. Gedrukt boek17
  2. E-book1

Inhoud

  1. Non-fictie11

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten18
    1. Basiskookboeken12
    2. Dieet & Gezond5
    3. Vegetarisch5
    4. Keukens3
  2. Gezin & Gezondheid3
  3. Reizen & Vrije Tijd1
  4. Technologie & Wetenschap1
  5. Mens & Maatschappij1
  6. Geschiedenis & Politiek1

Auteur

  1. Jamie Oliver6
  2. Yotam Ottolenghi4
  3. Anna Lambert2
  4. James Verity2
  5. Jos Timmer2
  6. Wim de Beer2
  7. Corey Lee1
  8. Esme Howarth1
  9. Ixta Belfrage1
  10. J. Kenji López-Alt1
  11. Nigella Lawson1
  12. Noor Murad1
  13. Richard Jones1
  14. Russell Norman1
  15. Sophie Ellis Bextor1
  16. Tara Wigley1
  17. Theresa Carle - Sanders1

Jaar

  1. 20221
  2. 20212
  3. 20204
  4. 20191
  5. 20183
  6. 20172
  7. 20161
  8. 20152
  9. 20122

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken