Recepten van gerechten uit de klassieke en nieuwe Franse keuken
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Algemene kookboeken | Kookboeken
-
Taal
-
Nederlands
-
Serie
-
CCN(3)
Meer informatie
-
Versie
-
2e dr
-
Uitgever
-
Repro Press, Venlo
-
Verschenen
-
1992
-
ISBN
-
905323005X
-
Kenmerken
-
296 pagina's
-
Aantekening
-
gered. en in recepten voor 10 personen gegoten door Theo Leurs; verlucht door ill. Wil Coopmans
-
Rug vermeldt: 1982-1987
-
Uitg. ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van de Cuisine Culinaire Nederland
-
1e dr.: Maasbree : Cuisine Culinaire Nederland, 1987. - (CCN ; 3)
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.