Micobiologische aspecten van de levensmiddelenhygiëne; bedoeld voor HBO-opleidingen voeding, diëtetiek, horeca.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Voedings- en genotmiddelen | Hygiëne | Kwaliteitszorg | Microbiologie | Voedingsmiddelen
-
Taal
-
Nederlands
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.
Versies
-
7e, herz. en uitgebr. dr.
-
Uitgever
-
De Tijdstroom, Utrecht
-
Verschenen
-
1996
-
ISBN
-
9035217101
-
Kenmerken
-
233 pagina's
-
Aantekening
-
Met lit. opg., reg
-
Oorspr. titel; Levensmiddelenhygiëne : voor diëtisten en leidinggevenden in de horecasector / door G.Ph.M. Becht. - Lochem : De Tijdstroom, 1974
-
6e, herz. en uitgebr. dr.
-
Uitgever
-
Lemma, Utrecht
-
Verschenen
-
1993
-
ISBN
-
9051892535
-
Kenmerken
-
187 pagina's
-
Aantekening
-
Met lit. opg., reg
-
Oorspr. titel; Levensmiddelenhygiëne : voor diëtisten en leidinggevenden in de horecasector. - Lochem : De Tijdstroom, 1974
-
4e, herz. en uitgebr. dr
-
Uitgever
-
De Tijdstroom, Lochem [etc.]
-
Verschenen
-
1988
-
ISBN
-
9035211871
-
Kenmerken
-
112 pagina's
-
Aantekening
-
Met lit. opg., reg
-
met een ten geleide van H. Bijkerk
-
Oorspr. titel; Levensmiddelenhygiëne : voor diëtisten en leidinggevenden in de horecasector. - 1974