Introductie in het management van catering-bedrijven.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Hotel-, restaurant- en cafébedrijf | Catering | Management
-
Taal
-
Nederlands
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.
Versies
-
2e herz. dr
-
Uitgever
-
Lemma, Utrecht
-
Verschenen
-
1993
-
ISBN
-
9051891083
-
Kenmerken
-
204 pagina's
-
Aantekening
-
Met lit. opg., reg
-
Uitg. in samenw. met Van Hecke Management Catering Activities
-
1e dr.: 1990
-
Cateringmanagement: professioneel bekeken
-
Uitgever
-
Lemma, Utrecht
-
Verschenen
-
1990
-
ISBN
-
9051890559
-
Kenmerken
-
199 pagina's
-
Aantekening
-
Met lit. opg., reg
-
Tot stand gekomen in nauwe samenw. met Van Hecke Management Catering Activities te Rotterdam