Culinaire zoektocht naar de perfecte bereiding van acht bekende, veelal Britse, klassieke schotels.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Algemene kookboeken | Koken | Kookboeken
-
Taal
-
Nederlands
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.
Versies
-
1e dr
-
Uitgever
-
Good Cook Publishing, Zwolle
-
Verschenen
-
2008
-
ISBN
-
9789073191563
-
Kenmerken
-
319 pagina's
-
Aantekening
-
Met index, lit. opg
-
[geschreven in samenw. met Pascal Cariss; fotogr. Andy Sewell; vert. uit het Engels: Kim Maclean]
-
Stofomslag vermeldt: Moleculair koken
-
Vert. van; Perfection. - London : Cape Press, 2007
-
1e dr
-
Uitgever
-
Good Cook Publishing, Zwolle
-
Verschenen
-
2007
-
ISBN
-
9789073191495
-
Kenmerken
-
319 pagina's
-
Aantekening
-
Met lit. opg., index
-
[geschreven in samenw. met Pascal Cariss; fotogr. Simon Wheeler; vert. uit het Engels: Kim Maclean]
-
Titel op losse omslag: Op zoek naar de perfectie. - Losse omslag vermeldt tevens: Moleculair koken
-
Vert. van; Perfection. - London : Bloomsbury, 2006