Uitgebreid kookboek met recepten uit de Jeruzalemse keuken
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Bekende Chefs | Keukens
-
Onderwerpen
-
Joodse keuken | Overige landen | Joodse keuken | Palestijnse keuken
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Fontaine, Hilversum
-
Verschenen
-
2013
-
ISBN
-
9789059564664
-
Kenmerken
-
318 pagina's
-
Aantekening
-
Met reg
-
[aanvullende teksten: Nomi Abeliovich ... et al.; culinaire fotogr.: Jonathan Lovekin; fotogr. op locatie: Adam Hinton; vert. uit het Engels en bew. Hennie Franssen .. et al.; eindred.: efef.com]
-
Vert. van; Jerusalem. - Ebury Press, 2012
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.