Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Dieet & Gezond
-
Onderwerpen
-
Voedings- en genotmiddelen | Kritiek | Suiker | Vet | Voedingsmiddelenindustrie | Voedingsmiddelenindustrie | Voedingsmiddelenindustrie | Voedingsmiddelenindustrie | Zout
-
Taal
-
Nederlands
-
Oorspronkelijke taal
-
Engels,
verschenen als Salt, sugar, fat
Meer informatie
-
Uitgever
-
Carrera, Amsterdam
-
Verschenen
-
2013
-
ISBN
-
9789048818921
-
9789048819041
-
Kenmerken
-
352 pagina's
-
Aantekening
-
Met lit. opg., reg
-
[vert. uit het Engels: Elke Doelman ... et al.]
-
Vert. van; Salt, sugar, fat : how the food giants hooked us. - New York : Random House
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.