Geschiedenis van de kroket vooral als Nederlands cultuurfenomeen, met een basisrecept en een verzameling van recepten uit oude en nieuwe kookboeken voor allerlei soorten kroketten, ook zoete.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte | Kroketten | Ragoutrecepten
-
Taal
-
Nederlands
-
Ook beschikbaar als
-
E-book
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.
Versies
-
Herziene editie
-
Uitgever
-
Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
-
Verschenen
-
2019
-
ISBN
-
9789038807485
-
Kenmerken
-
144 pagina's
-
Aantekening
-
Met literatuuropgave, register
-
onder redactie van Jonah Freud en Joosje Noordhoek
-
Achterkant omslag vermeldt: Nijgh cuisine
-
Oorspronkelijke uitgave: 2014
-
Het krokettenboek
-
Uitgever
-
Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
-
Verschenen
-
2014
-
ISBN
-
9789038890043
-
Kenmerken
-
141 pagina's
-
Aantekening
-
Met literatuuropgave, register
-
onder redactie van Joosje Noordhoek & Jonah Freud
-
Derde druk
-
Uitgever
-
Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
-
Verschenen
-
2014
-
ISBN
-
9789038890043
-
Kenmerken
-
141 pagina's
-
Aantekening
-
Met literatuuropgave, register
-
onder redactie van Joosje Noordhoek & Jonah Freud