Ilse Reeuwijk Koken met het beste van Brabantse bodem
inclusief 32 recepten
Gedrukt boek
SAMENVATTING: "'Koken met het beste van Brabantse bodem' is misschien wel het lekkerste kookboek van Brabant en bevat meer dan alleen recepten. Ilse Reeuwijk en fotograaf Jeroen van Eijndhoven keken rond op boerderijen en struinden door weilanden en stallen. Brabantse boeren zorgden voor de mooiste producten, topkoks gingen ermee aan de slag. Dat leverde het eerste Lekker Brabant kookboek op; vol recepten, foto's, columns en verhalen. Achttien boeren, vier topkoks en een sommelier vertellen trots over hun passie. Topkoks Ralph Blaakenburg (Auberge du Bonheur, Tilburg), Maarten Camps (Wolfslaar, Breda), Edwin Kats (Noble, Den Bosch) en Evert Thielen (De Gertruda Hoeve, Son en Breugel) koken in 32 gerechten de sterren van de hemel met het beste dat zij in hun regio kunnen vinden. Sommige recepten van deze vier topkoks in het kookboek zijn voor de hobbykok een flinke uitdaging, andere recepten zijn weer goed te doen. Met de feestdagen op komst een ideaal boek, voor als je eens wilt koken op topniveau. Voor eigen gebruik of om cadeau te doen! Naast de recepten is er ook veel ruimte voor de verhalen van de streekboeren zelf, zoals die ook wekelijks op de Lekker Brabant-pagina's te vinden zijn."
Meer informatie
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.