Vegetarische recepten van het Belgische restaurant Avalon, met seizoensgebonden ingrediënten uit de regio.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Vegetarische recepten | Vegetarische kookboeken
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Avalon, [Gent]
-
Verschenen
-
2014
-
ISBN
-
9789082303506
-
Kenmerken
-
223 pagina's
-
Aantekening
-
Met index
-
redactie en eindredactie: Lien van Laere; fotografie: Jules August; illustraties: Inge Bogaerts; aanvullende fotografie: Ann Sels en Tini Cleemput
-
Uitgave i.s.m. De Levensboom, Oikos, Cargo Vélo, Far Field, Fair Festival, De Landgenoten, Gentse Werkgroep Stadslandbouw en Wijveld
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.