Kookboek met technieken recepten voor koken op open vuur. Bevat veel paginagrote foto's in natuurlijke kleuren
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Algemene kookboeken | Scandinavische recepten
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Versie
-
Eerste druk
-
Uitgever
-
Spectrum, Houten
-
Verschenen
-
2017
-
ISBN
-
9789000353965
-
Kenmerken
-
237 pagina's
-
Aantekening
-
Met register
-
met foto's van Max en Liz Haarala Hamilton; vertaling [uit het Engels]: Ria de Koning
-
Ondertitel op omslag: De smaak van koken op open vuur; technieken en recepten uit de Nordic keuken
-
Vertaling van; Food from the fire. - London : Pavilion, 2016
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.