Informatie voor iedereen die zich bezighoudt met voedsel, van productie tot bereiding. Van de ecologische voetafdruk van gewassen en landen tot recepten voor een duurzaam dieet.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Duurzaamheid | Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Afzonderlijke vraagstukken van de internationale economische politiek | Algemene kookboeken | Duurzame ontwikkeling | Duurzame ontwikkeling | Duurzame ontwikkeling | Duurzame ontwikkeling | Kookboeken | Voedingsmiddelenindustrie | Voedselproductie | Voedselvoorziening | Voedselvraagstuk
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Versie
-
Eerste druk
-
Uitgever
-
Kosmos Uitgevers, Utrecht
-
Verschenen
-
2017
-
ISBN
-
9789021567983
-
Kenmerken
-
384 pagina's
-
Aantekening
-
eindredacteur: Florien Kuijper; redacteur: Loethe Olthuis; vertaler [uit het Engels]: Grondtaal; interview onderzoek: Cees de Vré; culinaire fotograaf: Jan van Berkel; overige fotografen: Lars Charas, Koppert Cress, Humphrey Daniels, Stef Ducandas, Rubens Kato, Jeroen van der Spek, Eric Wolfinger
-
Op omslag: Best in the world, gourmand world cookbook awards
-
Vertaling van; Food forever: recipes for a healthy planet. - Utrecht : Feeding Good, ©2017
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.