Chocola werd vroeger gemaakt door slaven op plantages. Lees van alles over de geschiedenis, productie en of chocolade gezond is. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Jeugd
-
Koken & Eten | Samenleving
-
Onderwerpen
-
Cacao - Koffie - Thee | Cacao | Chocolade | Geschiedenis | Geschiedenis
-
Taal
-
Nederlands
-
Serie
-
Door de eeuwen heen
Meer informatie
-
Uitgever
-
Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur
-
Verschenen
-
2018
-
ISBN
-
9789463412070
-
Kenmerken
-
32 pagina's
-
Aantekening
-
Met literatuuropgave, register
-
vertaling [uit het Engels]: Anja De Lombaert; eindredactie: Corian Linnemans
-
Vertaling van; The story of chocolate. - Wayland, ©2016. - (The fascinating history of our everyday foods)
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.