Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Vlees en vleeswaren - Slagerij | Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte | Vleesrecepten | Vleeswaren
-
Taal
-
Nederlands
-
Ook beschikbaar als
-
E-book
Meer informatie
-
Uitgever
-
Carrera Culinair, Amsterdam
-
Verschenen
-
2019
-
ISBN
-
9789048845347
-
9789048845354
-
Kenmerken
-
287 pagina's
-
Aantekening
-
Met index, literatuuropgave
-
vormgeving binnenwerk en illustraties: Tijs Koelemeijer; fotografie: Saskia Lelieveld; culinaire redactie: Lars Hamer
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.