Instructies om alle sauzen, kruidenmixen, salsa’s en andere smaakmakers helemaal zelf te maken en er creatief mee aan de slag te gaan.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Basiskookboeken
-
Onderwerpen
-
Soepen - Sauzen - Salades - Snacks | Toepassing van speciale ingrediënten | Kruidenrecepten | Sausen
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Fontaine Uitgevers, Amsterdam
-
Verschenen
-
2020
-
ISBN
-
9789464040067
-
Kenmerken
-
191 pagina's
-
Aantekening
-
Met register
-
fotografie: Harold Pereira; redactie: Marjolein Brokkelkamp en Giovanna Jansen
-
Ondertitel op omslag: ruim 75 basisrecepten uit de hele wereld voor sauzen, boemboes, kruidenmixen, marinades en chutneys
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.