Archeologische en historische inzichten over de kook- en eettradities in Nederland van de middensteentijd tot 1750.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Geschiedenis & Politiek
-
Onderwerpen
-
Kennis van voedings- en genotmiddelen; algemeen | Voedings- en genotmiddelen | Geschiedenis | Geschiedenis | Nederland | Nederland | Voedingsgewoonten | Voedingsmiddelen
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Uitgeverij Matrijs, Utrecht
-
Verschenen
-
2021
-
ISBN
-
9789053455784
-
Kenmerken
-
176 pagina's
-
Aantekening
-
Met literatuuropgave
-
auteurs Luc Amkreutz, Simone Bloo, Peter van den Broeke, Epko Bult, Joyce van Dijk, Kinie Esser, Maaike Groot, Diederick Habermehl, Merit Hondelink, Rob Houkes, Inge van der Jagt, Laura Kooistra, Lucy Kubiak-Martens, Wouter van der Meer, Christianne Muusers, Marcel Niekus, Roos van Oosten, Frederique Reigersman-van Lidth de Jeude, Mans Schepers, Liesbeth Theunissen, Annemieke Verbaas, Marleen Willebrands, Jørn Zeiler
-
Uitgave in samenwerking met AWN - Nederlandse Archeologievereniging
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.