Kookboek met veganistische recepten, met informatie over hoe plantaardige vlees- en visvervangers zelf gemaakt kunnen worden.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Basiskookboeken | Vegetarisch
-
Onderwerpen
-
Veganistische recepten | Veganistische kookboeken
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Good Cook, Hilversum
-
Verschenen
-
2022
-
ISBN
-
9789461432834
-
Kenmerken
-
303 pagina's
-
Aantekening
-
Met register
-
fotografie: Emily Weaving; vertaling [uit het Engels]: Ingrid Buthod; redactie: Julia Hulleman
-
Ondertitel op omslag: Hét handboek voor plantaardige vleesvervangers
-
Vertaling van; The vegan butcher. - Smith Street Books, ©2021
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.