Koken zonder vlees en vis, met recepten.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Vegetarische recepten - Veganistische recepten | Veganistische kookboeken | Vegetarische kookboeken
-
Taal
-
Nederlands
-
Serie
-
Foodies
Meer informatie
-
Uitgever
-
F&L Media B.V., Nijmegen
-
Verschenen
-
2022
-
Kenmerken
-
114 pagina's
-
Aantekening
-
met medewerking van Jason Tjon Affo, Miriam Groot, Alexandra Hereijgers, Jacqueline Sluijter, Emma de Thouars, Suzanne den Toorn, Mitchell van Voorbergen, Femke van Waveren, Judith van Willigen
-
In samenwerking met Vegetariërsbond. - Op omslag: "foodies en de vegetariërsbond"
-
Rugtitel: De lekkerste vega-gerechten uit foodies
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.