Traditionele gebaksrecepten uit de historische Lage Landen, met name het huidige België. Met kleurenfoto’s.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Bakboeken
-
Onderwerpen
-
Brood en gebak | Maaltijd en keuken | Cultuurgeschiedenis | Gebak | Gebakrecepten
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Versie
-
Tweede druk
-
Uitgever
-
Carrera Culinair, Amsterdam
-
Verschenen
-
2023
-
ISBN
-
9789048870004
-
Kenmerken
-
272 pagina's
-
Aantekening
-
Met literatuuropgave, register
-
illustraties door Bruno Vergauwen; vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar
-
Ondertitel op omslag: Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar
-
1e druk: 2023
-
Oorspronkelijke Engelse uitgave: Murdoch Books UK, ©2023
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.