Handboek voor banketbakkers en pâtissiers
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Brood en gebak | Gebakrecepten
-
Taal
-
Nederlands
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.
Versies
-
3e dr
-
Uitgever
-
Zomer & Keuning, Ede
-
Verschenen
-
1980
-
ISBN
-
9021014629
-
Kenmerken
-
712 pagina's
-
Aantekening
-
met medew. van wereldberoemde pâtissiers; Nederlandse bew. [uit het Duits] door W. de Jong en J. Leyen en L.M.A. van Pareren-Bles
-
2e dr
-
Uitgever
-
Veen, Wageningen
-
Verschenen
-
1976
-
ISBN
-
9020432915
-
Kenmerken
-
712 pagina's
-
Aantekening
-
met medew. van wereldberoemde pâtissiers; Nederlandse bew. [uit het Duits] door W. de Jong en J. Leyen en L.M.A. van Pareren-Bles; [voorbericht door René Kramer; medewerkers Georges Bâteau ... et al. tek. Sara Carolon ... et al.]
-
1e dr. Nederlandse uitg.: 1971
-
Vert. van; Das grosse internationale Konditoreibuch. - Lugano-Castagnol : Kramer, cop. 1968