De laatste boekentips

Nieuws

Kleuren

Er was nog nooit zo’n leuke manier om kennis te maken met alle kleuren van de regenboog. Op elke twee pagina’s ontdekt je peuter een andere kleur met dieren, voorwerpen en eten. Goed voor zijn woordenschat! De grafische, simpele illustraties zijn prettig om naar te kijken en door het gewaagde palet en grote kleurcontrasten blijft het boeiend. Herkenbare objecten worden …

Boerderij

Boeba baby gaat met mama naar de boerderij. Welke dieren zien ze allemaal? Een zacht en stevig boek met het eerste verhaaltje voor je baby! Samen oefenen Is een heel verhaaltje nog wat veel gevraagd? Jullie kunnen eerst samen de plaatjes kijken en de dierengeluiden oefenen die erbij staan. Door contrastrijke illustraties blijft je baby geboeid en ook het knisper-element …

Deze peer is voor mij!

Vijf olifanten hebben allemaal een ander lievelingshapje, tot hun oog valt op de grootste, sappigste peren die ze ooit hebben gezien. Maar de boom is wel héél hoog! Zal het ze lukken de peren te bemachtigen? Een vrolijk kleuterboek over samenwerken.

Zo moe en toch klaarwakker

Met een dolle dierenboel in bed is het lang niet zo makkelijk om te gaan slapen. De vos ‘taps tapst’ naar zijn knuffelkonijn, de pelikaan ‘flitsj flatsjt’ naar een slokje water en de zeeleeuw moet nog plassen: pitsj, patsj, pitsj, patsj.

Kleine Struis

Een voorleesverhaal met prachtige, grafische illustraties over bang zijn en vriendschap. Zoals struisvogels dat vaak doen, steekt bange kleine Struis dikwijls zijn kop in ’t zand. Dat is de enige plek waar hij zich even veilig voelt als in het ei. Hij is óók bang voor al het ondergrondse, maar is dat wel zo eng?

Social media

Aankomende evenementen

05-09 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

05-09-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website
03-10 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

03-10-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website
07-11 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

07-11-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief