De laatste boekentips

Nieuws

Kleine Struis

Een voorleesverhaal met prachtige, grafische illustraties over bang zijn en vriendschap. Zoals struisvogels dat vaak doen, steekt bange kleine Struis dikwijls zijn kop in ’t zand. Dat is de enige plek waar hij zich even veilig voelt als in het ei. Hij is óók bang voor al het ondergrondse, maar is dat wel zo eng?

En de maan lachte

Met de zachte prenten van je meest geliefde boerderijdieren wandel je tellend naar dromenland.

Dikkie Dik gaat in bad

In dit schattige badboekje staat een vrolijk verhaaltje op rijm. Bovendien kunnen het gratis badeendje en de kleine Dikkie Dik sproeien, breng het watergevecht met je baby of peuter tot een hoger niveau!

Ik ben geen boek ik ben een schaap

In dit kartonnen, vierkante boekje met twee afgeronde hoeken gaat een schaapje met je in gesprek. Het zegt dat het geen boek is, maar een schaap dat gras eet en een veel te warme, kriebelende vacht heeft. Het vraagt of je de vacht wilt scheren, maar daarna mist het zijn wol… Door het optillen van flappen dost het zich op …

Ik hou van dieren

Ontdek in dit schattige flapjesboek nieuwe dieren en woordjes uit de hele wereld. Verken samen met je baby spelenderwijs verschillende dieren en de gebieden waar ze vandaan komen. Mét de bijbehorende woorden natuurlijk. Bovendien staan er ook korte zinnen met dierenweetjes in, dat maakt dit knuffelbare babyboekje ook geschikt om samen met een peuterbroertje of -zusje te lezen.

Social media

Aankomende evenementen

04-07 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

04-07-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website
01-08 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

01-08-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website
05-09 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

05-09-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief