De laatste boekentips

Nieuws

Winnaar Sinterklaaswedstrijd 🏆

Best veel rijmpjes kregen we opgestuurd voor onze sinterklaas-actie, waarvoor superbedankt 🙂 Deze vonden wij bij BoekStart de winnaar, misschien ook omdat het onderwerp ons erg aan hart gaat. Kijk snel of jij het bent!

Vijf gloednieuwe boekentips over de Sint voor je baby, peuter of kleutertje

Dit zijn (volgens ons) de leukste boekjes van de maand voor je baby, dreumes, peuter of kleuter, plus een Fries boekje. Kijk snel welke het zijn in deze video en kom ze lenen in de Bibliotheek, of koop/bestel ze bij een boekhandel bij jou in de buurt!

Doe mee met onze Sinterklaaswedstrijd!

Doe mee met onze Sinterklaaswedstrijd en WIN een boekje in jouw schoentje. Wil jij onze boekentip ‘Dikkie Dik wacht op Sinterklaas’ winnen? Rijm dan met ons mee!

BoekStart Top 10 – Sintliedjes voor je baby of peuter

BoekStart heeft voor jou de beste liedjes verzameld voor je kleintje. We letten op kwaliteit, muzikaliteit en dat ze niet te druk zijn. Volg je ons al? Of misschien heb je tips voor ons!

BoekStart Top 10 – Sintboekjes voor je baby, peuter of kleuter

Wie wil er ’s ochtends nou geen boekje in zijn schoentje vinden nu de Sint weer in het land is? Daarom hebben we ook dit jaar weer leuke tips voor je baby, peuter of kleuter klaargezet. Vraag ernaar in de boekhandel en de bibliotheek!

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief