De laatste boekentips

Nieuws

Sam McBratney – schrijver van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ – overleden

Sam McBratney – schrijver van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, een van de bekendste prentenboeken ter wereld – is overleden. Deze hartverwarmend klassieker is al bijna 30 jaar oud en heeft miljoenen ouders en kinderen ontroerd. De bekendste zin uit het boek is: “Ik hou van jou tot aan de maan en terug”. Sam McBratney is 77 jaar geworden.

De BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing gaat bijna beginnen!

Vanaf de start van De Kinderboekenweek (30 september 2020) kan je op de website babyboekjevanhetjaar.nl weer stemmen op de leukste babyboekjes. Welke boekjes zullen worden genomineerd?

Onze maandelijkse fotowedstrijd gaat weer van start…

Sinds het tienjarig bestaan van BoekStart hebben we een leuke actie: we geven elke maand babyboekjes weg aan de inzenders van de leukste voorleesfoto’s!

Herfstige boekentips voor je baby, peuter of kleuter

Het is september dus er staan weer nieuwe boekentips voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het aanbod van boekwinkel en Bibliotheek. Kijk snel welke het zijn!

Zing mee met De Voorleestrom: een liedje in twaalf talen

Zing mee met ons kinderliedje De Voorleestrom, een liedje in twaalf talen! Door samen te zingen groeit de emotionele band tussen jou en je kindje. Nu ook in het Zweeds!

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief