Kiekeboe huis

Kiekeboe huis

Een kartonboekje vol schuifjes, wieltjes om aan te draaien en vrolijke figuurtjes over alle leuke verrassingen in en om het huis!

Het kartonschuifboekje Kiekeboe huis van Ingela P Arrhenius (uitgeverij Gottmer) is BoekStarts Keuze voor de maand oktober 2023.

Voor baby’s vanaf 1 jaar.

  • Draaien, trekken en schuiven

    Hallo boterham, gekookt eitje en lekkere cupcake! Draai maar aan de schijf, dan zie je de sokken in de wasmachine ronddraaien. Of beweeg het schuifje, en er zwaait iemand achter het gordijn. Een vrolijk en interactief draai-, schuif- en trekboekje voor je baby over allerlei dingen die je in huis tegenkomt. Door een draaischijf of schuifjes die je heen en weer kunt bewegen, verandert er steeds iets op de plaatjes. De laatste bladzijde heeft zelfs een spiegeltje: ‘Kiekeboe... kindje!’.

  • Kiekeboe!

    Steeds wordt ‘kiekeboe’ gecombineerd met wat je op de illustratie ziet. Je baby is gek op kiekeboespelletjes! Maak het nog niet te spannend door helemaal uit beeld te verdwijnen. Je ogen bedekken met handen of doekje, of om een hoekje piepen heeft al groot effect. De succesvolle Zweedse Ingela P Arrhenius is bekend van haar vrolijke en sprekende illustraties voor boeken voor de allerjongsten, speelgoed, stoffen en servies. Lees ook de andere deeltjes uit de 'Kiekeboe'-reeks! 

Camilla Reid Kiekeboe huis

Hallo boterham, gekookt eitje en lekkere cupcake! Draai maar aan de schijf, dan zie je de sokken in de wasmachine ronddraaien. Of beweeg het schuifje, dan zie je iemand achter het gordijn zwaaien. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met eenvoudige illustraties...

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke boekentips.

Naar de boekentips voor baby's

Bekijk deze boekentip ook met de BoekStartapp

Download de BoekStartapp en bekijk deze boekentip en andere boeken- en voorleestips!

Download de BoekStartapp

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop het bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt! Je kunt natuurlijk ook online bestellen bij je favoriete kinderboekwinkel.

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief