Het huis

Het huis

Maak kennis met vier ruimtes in huis: een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Kan je dreumes de bijbehorende zoekopdrachtjes uitvoeren?

Het pop-upkartonboekje Het huis van Géraldine Cosneau (uitgeverij Calvis) is BoekStarts Keuze voor de maand oktober 2023.

Voor dreumesen vanaf 1,5 jaar.

  • Benoemen en zoeken

    Dit hardkartonnen vierkante boekje laat vier vertrekken in huis zien: de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Bij het omslaan van de dikke, stevige pagina’s poppen er achtereenvolgens een bank, tafel, badkuip en bedje omhoog. Benoem samen de meubels en voorwerpen en doe de zoekopdrachtjes. Vergeet daarbij niet te kijken aan de achterzijde van de pop-up! Op de laatste bladzijden popt het hele huis op, staand in de tuin. 

  • Nieuwe woordjes leren

    Het boekje nodigt uit om interactief bezig te zijn met je dreumes. De pop-ups verrassen en er is genoeg te zien, te zoeken en te benoemen of erbij te vertellen. Zo leert je dreumes met dit kleurrijke pop-upboekje spelenderwijs heel wat nieuwe woordjes over van alles in huis. Lees ook de andere deeltjes uit de serie 'Mijn eerste pop-upboekje' met als onderwerpen: huisdieren, wilde dieren en voertuigen. 

Géraldine Cosneau Het huis

Maak kennis met vier ruimtes in huis: een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Kun je de bijbehorende zoekopdracht uitvoeren? Kijk maar eens goed naar de tekening. Kleurrijk pop-upboekje om nieuwe woordjes te leren. Prentenboek vanaf ca. 1,5 jaar.

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor dreumesen

Laat je verrassen en bekijk deze leuke boekentips.

Naar de boekentips voor dreumesen

Bekijk deze boekentip ook met de BoekStartapp

Download de BoekStartapp en bekijk deze boekentip en andere boeken- en voorleestips!

Download de BoekStartapp

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop het bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt! Je kunt natuurlijk ook online bestellen bij je favoriete kinderboekwinkel.

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief