Bij Anna in de straat

Bij Anna in de straat

Anna is haar knuffel kwijt. Samen met mama belt ze aan bij al haar vriendjes in de straat. Anna doorzoekt alle kamers van alle huizen. Elk huis is weer heel anders!

Het kartonprentenboek Bij Anna in de straat van Kathleen Amant (uitgeverij Clavis) is BoekStarts Keuze voor de maand oktober 2023.

Voor peuters vanaf 3 jaar.

  • Allemaal verschillende huizen

    Help Anna haar knuffel zoeken in alle huizen van de straat. In dit hardkartonnen prentenboek staat op de ene bladzijde steeds de buitenkant van een huis en op de andere bladzijde een dwarsdoorsnede: zo kan je in alle kamers kijken! Alles is goed te bekijken, want het hardkartonnen, kleurrijke prentenboek heeft een lekker groot formaat. Behalve het zoeken naar de knuffel, zijn er nog andere zoekopdrachten. Verder nodigt een vraag per plaat uit tot een gesprekje samen met je peuter.

  • Uit een peuterleven gegrepen

    Kathleen Amant maakte voor peuters al veel prentenboeken over Anna. Levensechte gebeurtenissen en emoties uit een peuterleven. Heel herkenbaar voor jullie allebei! Voor kleuters is er een reeks over Grote Anna. Zo kan je kind met Anna meegroeien.

Kathleen Amant Bij Anna in de straat

het grote huizenzoekboek

Anna is haar knuffel kwijt. Samen met mama belt ze aan bij al haar vriendjes in de straat. Anna doorzoekt alle kamers van alle huizen. Elk huis is weer heel anders! Groot hardkartonnen prentenbeoek met zoekplaten met kleurrijke tekeningen van huizen en...

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor peuters

Laat je verrassen en bekijk deze leuke boekentips.

Naar de boekentips voor peuters

Bekijk deze boekentip ook met de BoekStartapp

Download de BoekStartapp en bekijk deze boekentip en andere boeken- en voorleestips!

Download de BoekStartapp

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop het bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt! Je kunt natuurlijk ook online bestellen bij je favoriete kinderboekwinkel.

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief