Fred en de (bijna mislukte) verjaardag

Fred en de (bijna mislukte) verjaardag

Fred komt er bij toeval achter dat Anton de boswachter jarig is, maar Fred weet eigenlijk niet wat dat is. Als hij van Anton begrijpt dat er een verjaardagstaart en een kadootje bij horen, heeft Fred met Anton te doen. Want niks taart en niks kadootje, Anton zit in zijn eentje in zijn boshut te sippen. Fred vindt het wel een beetje zielig voor die oude brompot en besluit er iets aan te doen.

Fred en de (bijna mislukte) verjaardag van Pépé Smit (uitgeverij De Harmonie) is onderdeel van de Prentenboek Top 10 2024.
Vanaf ca. 4 jaar.

Pépé Smit Fred en de (bijna mislukte) verjaardag

Boswachter Anton is jarig en hij is helmaal alleen in zijn boshut zonder taart en cadeautjes. Fred het hert vindt het zielig en besluit er iets aan te doen. Met kleurenillustraties. Oblong prentenboek. Vanaf ca. 4 jaar.

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief