De laatste boekentips

Nieuws

E-magazine ‘BoekStart voor jou! (37)’

De nieuwe BoekStart voor jou! is uit, nummer 37 dit keer, met boeken- en voorleestips, taalspelletjes, een prijsvraag en lekker aan de slag met ‘Eén voor jou, twee voor mij’.

BoekStarts Keuze Lente (en Pasen)

Bekijk onze video met de leukste prentenboeken en babyboekjes over de Lente en Pasen met bloemen, eieren, lammetjes en veel meer! Wil je een van deze boekjes winnen doe dan mee met onze voorjaarsprijsvraag…

Sardes-Leespluim voor ‘De bal’

De Sardes-Leespluim van deze maand gaat naar het prentenboek ‘De bal’ van Joukje Akveld en Myriam Berenschot. Wie had gedacht dat een bal de bron kan zijn van zoveel emoties!

Grote mensen Boekenweek

Tijdens de Boekenweek van 11 maart t/m 19 maart 2023 krijg je bij besteding vanaf €15,- het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau bij aanschaf van een Nederlands boek. Ofwel: koop een boek voor je kindje, krijg een boek voor jezelf!

Nieuwe boekjes in het koffertje

Vanaf heden vind je in het BoekStartkoffertje: de speciaal voor BoekStart gemaakte boekjes ‘Waar is Knuf?’ van BORA en ‘Woezel & Pip’ van Guusje Nederhorst. Je krijgt deze boekjes cadeau als je jouw kindje lid maakt van een Bibliotheek.

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief