De laatste boekentips

Nieuws

Winnaar Sinterklaaswedstrijd 🏆

Lekker veel rijmpjes en gedichtjes kregen we opgestuurd voor onze sinterklaasprijsvraag, waarvoor superbedankt 🙂 Eentje vonden wij bij BoekStart écht de winnaar, misschien ook omdat het onderwerp ons erg aan hart gaat. Kijk snel of jij het bent!

Vijf nieuwe boekentips voor onder de Kerstboom voor je baby, peuter of kleutertje

Dit zijn (volgens ons) de leukste boekjes van de maand voor je baby, dreumes, peuter of kleuter. Kijk snel welke het zijn in deze video en kom ze lenen in de Bibliotheek, of koop/bestel ze bij een boekhandel bij jou in de buurt!

BoekStart Top 10 – Sfeervolle Kerstliedjes voor je baby of peuter

BoekStart heeft voor jou de beste liedjes verzameld voor je kleintje. We letten op kwaliteit, muzikaliteit en dat ze niet te druk zijn. Heb je tips voor ons? Mail naar info@boekstart.nl.

Download en print de Boekideeën bij onze kofferboekjes

‘Muis op de fiets’ en ‘Iedereen slaapt’ (van nijntje) zijn de laatste leuke boekideeën die we hebben gemaakt. Ze zijn speciaal voor je baby en voor je dreumes. Er zijn nog veel meer leuke boekideeën, kijk in het archief!

Word de beste verhalenverteller met onze Groeimeter!

Hoe word jij de beste verhalenverteller? Bij voorlezen staat het plezier voorop. Het gaat om het gezellige moment samen en de aandacht die je je kindje geeft. Kijk wat het leuk vindt en speel daar op in. Succes verzekerd!

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief